Succesorul lui Galaxy Watch în lucru, iată primele detalii

897

Samsung lucrează la succesorul lui Galaxy Watch, conform informațiile pe care le-am primit de la sursele noastre. După ce a adus un Galaxy Watch, Samsung a lansat și un Galaxy Watch Active. Acesta este un follow-up orientat spre fitness, similar cu modul în care Gear Sport a urmat modelul Samsung Gear S3. La fel ca Gear Sport, Galaxy Watch Active vine într-o singură dimensiune a ecranului (1,1 inch) și nu mai are inelul rotativ.

Dacă ați așteptat să vă schimbați smartwatch-ul existent sau vreți să cumpărați primul vostru ceas inteligent avem vești noi. Chiar dacă Galaxy Watch Active este o opțiune foarte atractivă, la fel ca alte smartwatch-uri Samsung, în următoarele câteva luni, gigantul high-tech va aduce pe piață un alt smartwatch.

Următorul ceas inteligent Samsung va avea și o variantă 5G

Succesorul lui Galaxy Watch va avea numerele de model SM-R820 și SM-R830 pentru variantele Wi-Fi / Bluetooth. Conform SamMobile, care publică în exclusivitate informația, numerele de model SM-R825 și SM-R835 sunt pentru variantele LTE. Da, vor exista două modele de smartwatch-uri Samsung Galaxy, dar rămâne de văzut dacă Samsung va merge pe aceleași opțiuni de dimensiune (42mm si 46mm).

De asemenea, poate exista o variantă de 5G pentru SUA cu numerele de model SM-R827 și SM-R837. Ar fi logic ca Samsung să ofere un smartwatch 5G pentru a-l cupla cu smartphone-urile sale de 5G. Samsung este în prim-planul extinderii rețelelor 5G pentru o conectivitate mai rapidă și o capacitate mai mare de transfer a datelor. Până la apariția noului ceas inteligent, rețelele 5G din SUA vor fi la dispoziția publicului la nivel național. Aproape sigur acest viitor Galaxy Watch 5G va fi disponibil pe toate piețele unde vor fi rețele 5G.

IFA Berlin sau Internationale Funkausstellung Berlin este o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în anul 1924 iar până în 1939 a fost un eveniment anual. Din 1950 până în 2005, expoziția a fost organizată odată la 2 ani, după care a fost organizată din nou anual.

Din nefericire, nu putem spune când va fi lansat noul smartwatch de către Samsung. În general acesta a fost lansat la IFA Berlin în august/septembrie. În prezent, nu există o dezvoltare a firmware-ului, dar presupunem că Samsung va încerca să lanseze acest ceas în același timp cu Galaxy Note 10. Conform site-ului sus amintit, opțiunile de culoare includ negru, argintiu și auriu. Totuși, ar putea fi mai multe în ofertă atunci când va ajunge în vânzare. Și în sfârșit, există 4GB de stocare internă, la fel cum există pe mai multe smartwatch-uri Samsung.

Va fi următorul smartwatch Galaxy cu un cadru rotativ?

Care va fi următorul succesor al Galaxy Watch? Credem că va fi lansat ca Samsung Galaxy Watch 2, deși acest lucru nu poate fi confirmat în acest moment. Sperăm doar că Samsung nu a decis să elimine definitiv inelul de la smartwatch-urile sale, deoarece această ramă rotativă face ca smartwatch-urile companiei să iasă în evidență în mulțimea de ceasuri de pe piață. Galaxy Watch Active nu pare să sufere din lipsa unui cadru mobil la fel de mult cum ne-am așteptat. Dar, am fi dezamăgiți dacă nu vom vedea revenind pe gama Samsung Galaxy Watch inelul rotativ pentru navigare prin meniuri.