Samsung Summer of Galaxy cu promoția exclusivă Forza Street

520
Sursa Foto: via SamMobile.com

Promovarea Samsung pentru Summer of Galaxy se încheie cu un stimulent exclusiv Forza Street. Acest cadou este disponibil pentru o perioadă limitată de timp pentru cei care dețin un smartphone Galaxy 5G, permițându-le să își modernizeze garajul Forza Street cu un Porsche.

Campania Summer of Galaxy a fost menită să evidențieze linia Samsung de smartphone-uri 5G. Proprietarii noi și existenți au fost tratați cu stimulente care includeau credite pentru servicii de livrare gratuită și stimulente în joc. În timpul Summer of Galaxy, noii proprietari telefoane Galaxy 5G și cei existenți vor primi recompense speciale din partea companiilor și platformelor populare precum Netflix, Niantic, Epic Games și Xbox Game Studios în fiecare săptămână.

Obțineți un Porsche pentru garajul dvs. din Forza Street

Samsung a oferit anterior un avatar Pokemon Go ca un stimulent al jocului, conform SamMobile. Au fost și o cămașă și o cravată potrivită care erau disponibile exclusiv prin promoția Summer of Galaxy. Începând de ieri, proprietarii de dispozitive Galaxy 5G care descarcă jocul Forza Street din Galaxy Store pot solicita un pachet care include Porsche Cayman GTS 2015 și 1.000 de credite gratuit, ca parte a acestei promoții.

Acest pachet Forza Street este disponibil exclusiv pentru proprietarii de smartphone-uri Galaxy până pe 2 august. Alte stimulente care au fost oferite ca parte a campaniei Summer of Galaxy includ 25$ de dolari în credit Postmates. De asemenea, credit de 50$ în Galaxy Store și un abonament gratuit de un an la Postmates Nelimitat.

Postmates este o companie americană care oferă livrări de mese preparate la restaurant și alte bunuri. Serviciul se bazează pe aplicațiile de telefonie mobilă și pe capacitățile sistemului lor de poziționare globală pentru a se potrivi cu stocurile și cererea consumatorilor.

Samsung are mai mult smartphone-uri 5G pe piață. Galaxy S10+ 5G, Samsung Galaxy Note 10, Galaxy S20 sau Galaxy A 51 și A71 au și ele modele 5G.

Cu puterea de 5G în buzunar puteți profita de conectivitatea de generație următoare. Vă puteți bucura de o transmisie hiper-rapidă a emisiunilor și filmelor TV preferate de cea mai înaltă calitate posibilă. Veți avea puterea de a învinge concurența cu jocuri de înaltă definiție cu latență scăzută. Veți putea încărca fotografii și videoclipuri într-o rețea aglomerată în cel mai scurt timp. Summer of Galaxy este cel mai bun moment pentru a vă cufunda în viitorul conectivității.