Suport pentru banda LTE TDD pentru unele dispozitive Galaxy în Europa

114
Samsung LTE TDD band in Europe via software update
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a lansat a doua actualizare din aprilie 2024, care oferă suport pentru noua bandă 4G LTE TDD. Mai multe dispozitive, inclusiv seriile Galaxy S24, Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy S23 FE și Galaxy A54, au primit deja actualizarea în mai multe țări din Europa.

Conform jurnalului de modificări, se pare că noua caracteristică, banda 4G LTE TDD, poate fi disponibilă exclusiv pentru regiunea europeană. Momentan Samsung nu a explicat lansarea acestei actualizări sau scopul acesteia. Sunt doar speculații în privința acestui suport pentru banda 4G LTE TDD. Potrivit SamLover, este posibil ca Samsung să vină cu explicații în zilele următoare.

Suport 4G LTE TDD pentru unele dispozitive Galaxy în Europa

Conform unor surse, actualizarea pare să ofere un impuls pentru conectivitatea rețelei pe LTE. Mai simplu, actualizarea poate avea ca scop îmbunătățirea conectivității rețelei prin stabilizarea vitezei internetului în timpul conectării la rețeaua 4G. Deci, suportul regional LTE TDD va oferi o performanță mai bună a rețelei în diferite țări europene.

Conform jurnalului de modificări, este de remarcat faptul că utilizatorii Galaxy care își achiziționează smartphone-ul în Germania nu vor putea folosi rețele 4G pe conexiuni în banda TDD în alte țări. De exemplu în Belgia, Danemarca, Germania, Franța, Luxemburg, Țările de Jos, Austria, Polonia, Elveția și Republica Cehă.

Long-Term Evolution Time-Division Duplex (LTE-TDD). Este una dintre cele două tehnologii de transmisie de date mobile ale standardului de tehnologie Long-Term Evolution (LTE). LTE-TDD funcționează mai bine la frecvențe mai mari.

Dacă utilizați Fold 5, Flip 5, Galaxy S23 FE și Galaxy A54 în Europa, atunci ar trebui să primiți noua actualizare. Utilizatorii pot verifica manual noile actualizări de software prin câțiva pași simpli. În primul rând, accesați „Setări” pe dispozitivului dvs. Galaxy. Apoi mergeți la „Actualizare software”, urmat de butonul „Descărcați și instalați”.