Noua tabletă Galaxy Tab A2 XL, unele din specificații dezvăluite

1005

Toată lumea a vorbit și vorbește despre Samsung Galaxy Note 9 în aceste zile și între toate acestea nu a fost uitată nici tableta Galaxy Tab S4. Galaxy Tab S4 va fi o tabletă exponențială pentru Samsung, dar compania sud-coreeană a lucrat în acest timp și la alte câteva comprimate din gama medie a tabletelor, care au și prețuri în consecință. Samsung Galaxy Tab A2 XL se încadrează în această categorie.

Este de așteptat să fie una dintre puținele dispozitive Samsung Galaxy care nu sunt trecute în rândul celor emblematice, dar care vor avea un buton fizic Bixby. Acum unele dintre specificațiile viitoarei tablete Galaxy Tab A2 XL au fost descoperite prin intermediul firmware-ului său.

Samsung Galaxy Tab A2 XL are un ecran LCD de 10,5 inch cu o rezoluție de 1920 × 1200 pixeli. Sub capotă, există un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 450 cuplat cu 3 GB de memorie RAM, împreună cu 32 GB de stocare, ce poate fi extinsă prin intermediul unui microSD. Camera din spate este de 8 MP, iar partea din față are o cameră de 5 MP. Toate acestea vor fi alimentate de o baterie de 7.300 mAh care poate fi încărcată rapid printr-un port microUSB.

Ca sistem de operare Samsung Galaxy Tab A2 XL va avea ultima variantă de la Google, Android 8.1 Oreo din cutie. Tableta va veni atât în variante de Wi-Fi, cu numărul de model SM-T590 cât și LTE cu număr de model SM-T595. Firmware-ul pentru modelele Wi-Fi și LTE a fost disponibil online pentru câteva zile.

LTE sau Long Term Evolution – este un standard pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date. În decembrie 2017 cea mai mare acoperire cu 4G LTE o avea Coreea de Sud cu 97.49% urmată de Japonia cu 94.70% și Norvegia cu 92.16%.

Samsung Galaxy Tab A2 XL specificații:

Afișaj LCD de 10,5 inch│1920 × 1200 pixeli│raport de aspect 16: 10
Procesor Qualcomm Snapdragon 450 octa-core
Memorie 3 GB RAM │32 GB stocare, extensibilă cu micro SD
Camere foto Spate: 8MP │ Față: 5 MP
Baterie 7.300 mAh │ suport de încărcare rapidă Quick Charge
Conectivitate Wi-Fi a / b / g / n / ac │ LTE │ Bluetooth 4.2
Sistem de opreare Android 8.1 Oreo

Tab A2 XL este de așteptat să fie un alt dispozitiv Samsung fără butoane de navigare fizice. Vedem că tableta va avea butoane de navigare pe ecran și ar putea să aibă deblocarea prin cod PIN și recunoaștere facială, deoarece este puțin probabil ca un scaner de iris să fie pe Tab A2 XL.

Tableta Samsung Galaxy Tab A2 XL ne așteptăm să fie anunțată oficial în același timp cu Samsung Galaxy Tab S4, o tabletă Samsung cu S Pen care ar trebui să debuteze alături de Galaxy Note 9 în New York pe 9 august la Barclays Center.

SURSĂSamMobile