Galaxy Tab S3 se apropie de lansare cu pași repezi

1425

Anul trecut ați aflat din paginile noastre că Samsung are un comprimat alimentat cu Android pe țeavă, care va fi lansat în viitorul apropiat.

Evoluții recente sugerează că lansarea Galaxy Tab S3 ar putea fi la distanță foarte mică.

La începutul acestei săptămâni modelul LTE al acestei tablete a primit certificarea Wi-Fi și nu de prea mult timp, a primit și certificarea Bluetooth.

Detalii despre specificațiile lui Galaxy Tab S3 LTE (SM-T825) sunt destul de puține în acest moment, dar trebuie să așteptăm caietul de sarcini al tabletei pentru a fi pe deplin edificați.

LTE (Long Term Evolution) este un standard pentru comunicații de date wireless de mare viteză, pentru telefoane mobile și terminale de date. Se bazează pe tehnologiile GSM/EDGE și UMTS/HSPA, dar mărește capacitatea și viteza transferului de date folosind o interfață radio diferită plus niște îmbunătățiri ale infrastructurii rețelei.

Ceea ce știm din unele zvonuri este că Samsung Galaxy Tab S3 va fi un comprimat puternic, cu unele specificații high-end.

Se așteaptă o înaltă rezoluție, probabil Quad-HD (1536×2048 pixeli), afișare Super AMOLED. Sunt informații că noua tabletă este dotată cu Snapdragon 652 procesor Qualcomm cu 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare.

Samsung nu a vorbit despre acest nou comprimat la Consumer Electronics Show 2017 din această săptămână, lucru care ne face să avem mai multe motive să credem că lansarea lui Galaxy Tab S3 la Mobile World Congress 2017 de la Barcelona, luna viitoare, este aproape sigură.

Din ce am scris anterior, acum câteva luni, era vorba că Galaxy Tab S3 va fi lansată în primul trimestru din 2017.

Acum toate lucrurile și informațiile converg spre această perioadă de timp.

VIASamMobile