Acasă Stiri Galaxy Tab S3 trece de Wi-Fi Alliance cu Android 8.0 Oreo

Galaxy Tab S3 trece de Wi-Fi Alliance cu Android 8.0 Oreo

O mulțime de dispozitive Samsung sunt eligibile pentru actualizarea cu Android 8.0 Oreo, iar acum, când compania a împins actualizarea la telefoanele emblematice din 2017 (nu chiar peste tot), își poate îndrepta atenția către alte dispozitive din gama sa tot mai extinsă. Unul dintre acestea este Samsung Galaxy Tab S3, care este cea mai bună tabletă Samsung pe care o puteți cumpăra la ora actuală.

Am auzit cu aproape o lună în urmă că Samsung a început să dezvolte actualizarea Oreo pentru Galaxy Tab S3 și, bineînțeles, lucrurile au progresat de atunci. Tableta Galaxy Tab S3 este acum foarte aproape de a schimba sistemul de operare Android 7.0 Nougat cu Android 8.0 Oreo, deoarece Wi-Fi Alliance a eliberat certificarea pentru Galaxy Tab S3 cu Android 8.0 Oreo.

Certificarea este pentru varianta Wi-Fi a tabletei Tab S3, deci va mai trece ceva timp înainte ca actualizarea să ajungă pe dispozitive, deoarece Samsung așteaptă certificările necesare și pentru versiunea LTE.

Trebuie să amintim de faptul că Samsung, care este în întârziere cu programul de actualizare pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8 cu Android Oreo, ar putea fi nevoită să aștepte mai mult decât normal pentru a lansa această actualizare către alte dispozitive, chiar dacă acestea sunt destul de importante în portofoliul companiei sud-coreene cum ar fi Galaxy Tab. S3.

Acum că Samsung a lansat la vânzare Galaxy S9 și Galaxy S9+ pe piețele din întreaga lume, sperăm că gigantul coreean nu va avea alte motive în întârzierea lansării lui Android 8.0 Oreo pentru celelalte smartphone-uri din lista celor care vor primi această actualizare.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”wireless fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Agenția britanică pentru protecția sănătății, Health Protection Agency, a publicat un studiu în 2007 unde se arată că expunerea la Wi-Fi timp de un an are ca rezultat „o cantitate de radiații echivalentă cu apel telefonic de 20 de minute”.

Vă reamintim că actualizarea cu Oreo a început mai întâi cu Samsung Galaxy S8 în februarie, pentru participanții la programul Oreo beta, înainte de a fi tras pe dreapta din cauza unei probleme care a făcut ca unele telefoane Galaxy S8 și S8+ să se repornească din proprie inițiativă. Samsung a reluat lansarea, după rezolvarea problemei, iar actualizarea a reînceput în tot mai multe țări în ultimele săptămâni. Săptămâna trecută, Android Oreo a fost lansat pe Galaxy Note 8, aproape în același timp cu lansarea lui Samsung Galaxy S9 și S9+ în peste 70 de țări de pe mapamond.

Lista modificărilor și a noilor caracteristici care vin cu Oreo rămâne aceeași în ambele versiuni, Galaxy S8 și Note 8, deși actualizarea lui Galaxy Note 8 are în plus și cea mai recentă versiune a patch-urilor de securitate.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...