Acasă Stiri Samsung va lansa o nouă tabletă Android, Galaxy Tab Active 2

Samsung va lansa o nouă tabletă Android, Galaxy Tab Active 2

Se știa de mai mult timp că Samsung lucrează la un succesor pentru Galaxy Tab Active, acum se pare că Samsung se pregătește să anunțe tableta Android, Galaxy Tab Active 2. Originalul Samsung Galaxy Tab Active a fost lansat în septembrie 2014, acum mai bine de 3 ani.

Nu există o deosebire prea mare între Galaxy Tab Active și Galaxy Tab Active 2 ca design, dar asta nu înseamnă că nu există câteva diferențe subtile, aceasta din urmă este mai rotunjită și are un aer de robustețe. Aspectul general al tabletei indică în mare măsură natura sa solidă, cu un corp din material plastic / cauciucat, care arată faptul că Samsung încearcă să livreze un dispozitiv rezistent la o folosire intensă de zi cu zi.

Despre această tabletă au fost multe scurgeri și zvonuri în ultimele luni, cele mai multe dintre acestea s-au dovedit a fi corecte. Dispozitivul Samsung Galaxy Tab Active 2 este certificat IP68 cu rezistență la particule de praf și apă, bineînțeles aceasta dispune și de un stilou S Pen. Este deasemenea proiectată în conformitate cu standardul militar american MIL-STD-810 și în baza acestuia ar trebui să supraviețuiască unei căderi de la o înălțime de 1,2 metri.

Samsung Galaxy Tab Active 2 are frontal trei butoane fizice, tasta Home are și rol de cititor de amprentă. Ecranul este de 8 inch, are o rezoluție HD de 1.280 x 800 de pixeli, cu 480 de nivele de luminozitate și un raport de aspect de 16: 9.

Tableta va fi alimentată de un Exynos 7880, același procesor fiind și pe versiunile Galaxy A5 și Galaxy A7 2017, și va veni cu Android 7.1. Nougat, probabil cu update-ul Android 8.0 Oreo pe drum. Va avea 3 GB de memorie RAM și 16 GB de spațiu de stocare, dar care se poate extinde printr-o cartelă microSD.

Galaxy Tab Active 2 este dotată cu o cameră foto de 8 MP la spate și una frontală de 5MP și aceeași baterie de 4.450 mAh, detașabilă, văzută în versiunea anterioara. Tableta are o mufă audio de 3,5 mm.

Se pare că Samsung a introdus o mulțime de caracteristici de conectivitate, inclusiv NFC (Near Field Communications), Wi-Fi dual-band, suport LTE, USB Type-C și Bluetooth 4.2. Galaxy Tab va veni în două variante: Wi-Fi și LTE.

Produsul Samsung este destinat să fie utilizat în medii industriale și similare acestora, deoarece Samsung a inclus pe tabletă diverse caracteristici specifice inspecției bunurilor și o gamă largă de accesorii de afaceri, dintre care unele au fost dezvoltate în parteneriat cu IBM. Dispozitivul este, de asemenea, rezistent la contactul cu gazele și substanțele chimice și are suport nativ pentru scanarea codurilor de bare dezvoltat de KOAMTAC, o companie care a colaborat cu Samsung la dezvoltarea tabletei Galaxy Tab Active 2.

KOAMTEC este o companie americană înființată în anul 2002, are sediul în Princeton, New Jersey. A fost prima companie care a făcut scanerele pentru coduri de bare Bluetooth compatibile cu platformele Android, iOS, Windows și Mac. Scanerele cu coduri de bare Bluetooth sunt cele mai compacte, durabile și de încredere colectoare de date din lume. KOAMTEC este lider mondial în acest domeniu.

Așteptată să apară în perioada imediat următoare tableta va avea un preț estimat undeva între 500 și 600 $, în funcție de model.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...