Tableta Samsung Flex Hybrid prezentată de Samsung la Las Vegas

222
Tableta Samsung Flex Hybrid perezentata de Samsung la Las Vegas
Sursa foto: via wccftech

Cu telefonale pliabile Samsung Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip suntem deja obișnuiți și compania la îmbunătățește pe zi ce trece. Mai mult, acum tot mai multe branduri încep să meargă pe drumul pliabil deschis de Samsung. Dar, acum gigantul high-tech coreean trece dincolo de domeniul smartphone-urilor pliabile. La CES 2023 Las Vegas, compania a arătat ceea ce ea numește prima tabletă Samsung Flex Hybrid. Este un prototip de tabletă cu ecran OLED care se poate plia și rula.

Samsung Flex Hybrid se poate transforma, prin pliere sau rulare, într-un dispozitiv pe care îl puteți depozita cu ușurință atunci când nu este nevoie și să-și extindă afișajul atunci când doriți să lucrați ca pe o tabletă mare. Samsung Flex Hybrid își poate extinde afișajul folosind o serie de mini-motoare plasate în interior.

Personalul Samsung Display de la standul CES 2023 al companiei a prezentat această tabletă Samsung Flex Hybrid. Compania Samsung nu a precizat când tableta va intra efectiv în producția de masă pentru uz comercial. Totuși, în acest moment această idee de tabletă pliabilă și rulabilă pare promițătoare, presupunând că poate fi realizată la un preț rezonabil.

Samsung Flex Hybrid – o tabletă pliabilă și rulabilă

Aspectul interesant al tabletei Samsung Flex Hybrid este că funcționalitatea sa rulabilă nu este limitată atunci când este pliată. O mică parte a afișajului se extinde, chiar și atunci când prezintă un format compact asemănător unei cărți.

Wccftech – Wccf (Where Consumers Come First) tech este o publicație tehnologică de top, care deservește un public divers din Cele două Americi, EMEA și APAC. A fost fondată în 2004. Wccftech este una dintre cele mai vizitate platforme media din lume.

Samsung Display nu a divulgat nicio informație cu privire la tipul de specificații pe care le va avea Samsung Flex Hybrid. Totuși colegii noștri de la Wccftech dar am reușit să vadă că are trei camere la spate și cum se va comporta ecranul său. Când este deschisă, tableta OLED are o dimensiune a ecranului de 10,5 inch (26,67 centimetri) și, când partea rulabilă este activată prin utilizarea motoarelor, cel puțin asta putem spune ascultând sunetul, dimensiunea afișajului se extinde la o diagonală de 12,4 inch (31,50 cm). În acest fel este cât ecranul lui Samsung Galaxy Tab S7+ sau Galaxy Tab S8+.

Sursă:Cnet

Raportul de aspect al Flex Hybrid este de 16:10 când este complet desfășurat și rulat. În acest fel utilizatorii vor avea o suprafață verticală crescută a ecranului pentru o productivitate îmbunătățită. În această etapă, compania nu a spus când va fi disponibilă tableta Samsung Flex Hybrid la vânzare. Cel mai probabil va fi scumpă, deoarece Samsung a investit foarte mult în cercetare și dezvoltare de-a lungul mai multor ani. Nu credem că vom vedea o astfel de tabletă în acest an, chiar dacă cu Samsung este orice posibil.