O nouă tabletă Samsung SM-T515 cu Android Pie pe Geekbench

835

Cu câteva săptămâni în urmă, am scris că Samsung lucrează la mai multe tablete Android noi. Una dintre tabletele viitoare, purtând numărul de model SM-T515, a apărut acum pe site-ul de benchmarking Geekbench. Este posibil ca Samsung să anunțe tableta la Mobile World Congress 2019, în februarie, la Barcelona. Acesta a obținut un scor de 1.283 de puncte în single-core scor și 4.017 puncte în multi-core pe site-ul Geekbench.

Conform site-ului Geekbench tableta viitoare va avea 2 GB de memorie RAM și va fi dotată cu procesorul Samsung Exynos 7885 octa-core. Este același procesor ce se regăsește pe actualele smartphone-uri din gama mid-range Galaxy A. Galaxy A7 (2018) și Galaxy A8 (2018) sunt printre telefoanele Samsung cu acest procesor, potrivit site-ului SamMobile.

O tabletă Samsung performantă și de bună calitate

Nu este clar acum dacă compania intenționează să lanseze o altă variantă a tabletei cu mai multă memorie RAM. Este posibil, în spiritul tradiției Samsung, să fie lansate mai multe variante ale aceluiași dispozitiv cu diferite cantități de memorie.

Pe partea de software tableta cu numărul de model SM-T515 (SM Samsung Model) va fi lansată cu Android 9.0 Pie și eventual, cu noul „One UI” al Samsung pentru tablete. Dacă ne uităm mai atent la numărul de model, aceasta pare a fi versiunea 4G / LTE a tabletei, deoarece se termină cu ‘5’. Numerele de modele ale variantelor Wi-Fi ale tabletelor Samsung, se termină de obicei în ‘0’. Astfel ne așteptăm la o tabletă performantă din gama superioară a companiei Samsung.

Calculator tabletă, numit simplu tabletă (termenul tabletă denumește cu totul altceva în DEX). Tableta este un tip constructiv de calculator portabil, devenit posibil prin miniaturizarea componentelor electronice pe baza unor invenții tehnologice. În 2010, Apple a lansat pe piață iPad, prima tabletă de masă.

După cum am scris în decembrie, tableta va fi disponibilă în opțiuni de negru și argintiu la lansare. Când este vorba despre culori, unele opțiuni de culoare se mai pot modifica. Multe produse Samsung sunt de obicei disponibile în culori suplimentare numai după ce au fost lansate. În afară de aceste detalii, nu se știe prea multe despre SM-T515. Caracteristicile și specificațiile acestei tablete sunt încă necunoscute.

Samsung lucrează de asemenea la cel puțin două variante ale Galaxy Tab A cu numărul de model SM-P200 și SM-P205, precum și tabletele cu numerele de model SM-T720 și SM-T725. Numele de scenă ale celor din urmă nu sunt încă cunoscute. Mai multe detalii despre aceste tablete Samsung ar trebui să apară în perioada următoare.