O tabletă Samsung cu Snapdragon 710 și 4GB RAM văzută pe Geekbench

775
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung lucrează la două noi tablete mid-range și este aproape de a depăși iPad-urile Apple. Recent Google a declarat că va renunța la producția de tablete pentru a se concentra pe laptopuri. Bătălia pe piața tabletelor se va duce între Samsung și Apple. Se pare că Samsung vrea să acopere toate nivelurile de prețuri, ceea ce nu e de mirare, având în vedere numărul scăzut de companii care produc încă tablete Android.

Acum, o tabletă Samsung cu modelul SM-T545 a apărut pe Geekbench, dezvăluind unele specificații cheie. Listarea sugerează că tableta ar putea fi livrată cu procesorul Qualcomm Snapdragon 710. Acesta va fi însoțit de 4 GB de memorie RAM și rulează pe Android 9.0 cu cu interfața Samsung One UI.

Despre tableta Samsung SM-T545 nu se cunosc foarte multe lucruri

Această tabletă, cunoscută momentan doar după numărul de model, ar putea fi prima tabletă cu un chipset Snapdragon 710. Samsung Galaxy SM-T545 a reușit să obțină 929 de puncte în single core și 4.450 de puncte în testul multi-core. Din păcate, încă nu se știe nimic despre tabletă.

Mai mult, conform site-ului indian 91Mobiles, Samsung lucrează și la o tabletă entry-level. Aceasta va fi la bord cu procesorul Qualcomm Snapdragon 429. Este de așteptat să împacheteze un ecran de 8 inch, să vină cu Android 9 Pie, 2 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare. Înregistrarea Bluetooth arată va veni ca Galaxy Tab A în mai multe variante, cum ar fi SM-T295, SM-T295C, SM-T295N și SM-T297. De asemenea, va avea suport pentru conectivitate LTE. Ar trebui să știm mai multe detalii despre aceasta în următoarele câteva săptămâni.

91Mobiles este cel mai mare site de informații și recenzii pentru telefoane mobile din India. Are o echipă de peste 60 de angajați la sediul din Gurgaon și birourile din Chennai. 91Mobiles are peste 8 milioane de accesări în fiecare lună și se situează în primele 250 de site-uri web din India. A fost votat „site-ul de top al anului 2016”.

În acest an Samsung a lansat două noi tablete, pe Galaxy Tab S5e și Galaxy Tab A 10.1. Acesta din urmă este o ofertă accesibilă, cu un ecran de 10,1 inch și procesorul Samsung Exynos 7904. În schimb Galaxy Tab S5e este ușor mai premium, cu un afișaj Super AMOLED și un raport de aspect de 16: 10. Are în dotare procesorul Snapdragon 670 și 4 GB de memorie RAM. Ambele tablete rulează pe sistemul de operare Android 9.0 Pie și au conectivitate LTE opțională. Galaxy Tab S5e suportă DeX, are un corp metalic și o grosime de numai 5,5 mm.