Se pare că Samsung că lucrează la două tablete Galaxy Tab S9 FE

242
Samsung ca lucreaza la două tablete Galaxy Tab S9 FE
Sursa foto: via wccftech.com

Știm cu toții că Samsung va lansa trei tablete Galaxy Tab S9 în cursul acestui an. Vor fi lansate Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Samsung Galaxy Tab S9 Ultra. Dar, potrivit noilor informații, seria Galaxy Tab S9 va cuprinde cinci tablete! Compania Samsung plănuiește să lanseze încă două dispozitive în această serie. Pe baza unei apariții recente Geekbench, Samsung lucrează de fapt la două tablete Galaxy Tab S9 FE.

Cel puțin în acest moment, nu există o explicație adecvată cu privire la motivul pentru care Samsung face acest lucru. Ambele tablete Galaxy Tab S9 FE observate pe Geekbench au un procesor Exynos 1380, cantitatea de RAM fiind singura diferență.

Primul model Samsung Galaxy Tab S9 Fan Edition, apărut pe Geekbench, vine cu numărul de model SM-X516B, potrivit Wccftech. La scurt timp după aceea, pe platformă de referință a apărut și o altă tabletă cu numărul de model SM-X616B. Acest lucru indică faptul că Samsung lucrează la două tablete.

Tableta Galaxy Tab S9 FE posibil lansată în două modele

Principala diferență dintre aceste tablete Galaxy Tab S9 FE este memoria RAM. Una dintre cele două tablete are 8GB de memorie RAM, iar cealaltă aduce 6GB de RAM. Aceste tablete, desigur, vor completa seria principală mai scumpă și de ultimă generație a Galaxy Tab S9, care va fi lansată în cursul acestui an. Greu de spus de ce Samsung face acest lucru, nu știm dacă are rost să avem cinci dispozitive într-o singură serie.

Prima tabletă lansată de Samsung a fost Galaxy Tab a fost prezentată în 2010 la IFA Berlin. Avea un ecran cu diagonala de 7 inch (17,78 cm), un procesor Exynos 3110, Android 2, o cameră spate de 3,2MP și una frontală de 1,3MP.

În afară de diferența de memorie RAM, ambele modele utilizează procesorul Samsung Exynos 1380. Este același cipset afalt în Samsung Galaxy A54. Deoarece dispozitivele Fan Edition sunt de obicei mai ieftine, acest lucru are sens. Cu toate acestea, acest lucru ne duce cu gândul că aceasta ar putea fi o tabletă Galaxy Tab A.

Dar, nu este de mirare că există un Galaxy Tab S9 FE. Samsung a lansat și un Galaxy Tab S7 FE. Cu toate acestea, nu a existat un Galaxy Tab S8 FE. Deci, nu credem că una dintre cele două tablete va fi Galaxy Tab S8 FE. Nu ar avea logică, mai ales că au același procesor și probabil specificații foarte apropiate.

Din păcate, va trebui să așteptăm noi informații pentru a afla mai multe despre planurile Samsung privind aceste tablete. Galaxy Unpacked va avea loc în perioada august-septembrie, iar în săptămânile următoare, este mai mult decât probabil să auzim multe despre aceste tablete.