Conform Stiftung Warentest, tabletele Samsung domină topurile

1448

Într-un top realizat în Germania de Stiftung Warentest, și publicat în numărul pe decembrie 2016 tabletele Samsung sunt în top 5.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE (2016), câștigătoare la raportul preț-performanță.

Samsung Galaxy Tab 10.1 LTE A a ieșit pe primul loc. Tableta a fost aleasă câștigătoare dintre tabletele noi disponibile în acest moment pe piață, luându-se în calcul raportul dintre performanță și preț.

Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE și Galaxy Tab S2 9.7 LTE fiind și ele în top 5 al tabletelor cu cel mai bun raport preț-performanță.

Trio-ul tabletelor Samsung, este de asemenea prezent în topul general a lui Stiftung Warentest.

Aici Galaxy Tab S2 9.7 LTE și-a păstrat poziția superioară, urmat îndeaproape de Galaxy Tab A 10.1 LTE (2016).

Așa că, dacă pentru cadoul de Crăciun sunteți în căutarea unei soluții, Samsung vă poate veni în ajutor cu unul din produsele sale.

Stiftung Warentest este o organizație a consumatorilor din Germania care investighează și compară bunuri și servicii într-un mod imparțial. Fondată în 1964 în Republica Federală Germania, are sediul la Berlin.

Experții de la Stiftung Warentest laudă Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE (2016), nu numai bateria, care este una din cele mai bune testate de ei vreodată, dar și camera foto este considerată foarte bună.

Aceasta a fost cea mai bună tabletă testată, și în același timp câștigătoarea din punct de vedere financiar.

Cele 11 tablete testate au avut dimensiunile ecranului de la 9,6 la 10,1 inch (24,3 până la 25,6 cm) și de la 7 la 8 inch (17,8 la 20,3 cm).

Galaxy Tab S2 9.7 LTE, este liderul clasamentului general al Stiftung Warentest, cu o mare putere de calcul și „display cu rezoluție foarte mare, culoarea este deosebit de intensă”.

„Rezultatele Stiftung Warentest confirmă calitatea tabletelor noastre. Pozițiile de vârf ale Galaxy Tab la testul curent și raportul preț-performanță sunt un semnal clar pentru consumatori și confirmă angajamentul nostru de a oferi clienților cele mai bune produse posibile „, spune Mario Winter, Director de Marketing, IT & Comunicatii Mobile Samsung Electronic GmbH.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE, este foarte potrivită ca o tabletă de familie, datorită funcționalității multiutilizator, este proiectată pentru un conținut adecvat vârstei și are facilități pentru copii, are culori luminoase și simboluri grafice prietenoase pentru copii.

tableta-samsung-galaxy-tab-a-10-1-lte_sm-t585

„Quick Connect” permite Galaxy Tab A 10.1 LTE conectarea wireless cu televizoarele Samsung compatibile, pentru a partaja fotografii, clipuri video sau documente.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 impresionează prin aspectul său elegant, este o tabletă subțire și ușoară.

tableta-samsung-galaxy-tab-s2-9-7-lte_sm-t815

Pentru reproducerea optimă a culorilor, Galaxy Tab S2 are un ecran AMOLED care se adaptează automat la culoare și contrast cu lumina ambientală și conținutul afișat. De exemplu, modul de citire previne oboseala ochilor. Galaxy Tab S2 9.7 LTE, rămâne No. 1 în clasamentul general făcut de către Stiftung Warentest.

Galaxy Tab A 9.7 LTE este o tabletă ușoară, cu un design modern și este destinată utilizatorilor care preferă să utilizeze tableta lor pentru lectură, pentru navigare pe internet și e-mailuri. Are două camere integrate și funcții foto inteligente pentru fotografii pasionați de arta foto.

tableta-samsung-galaxy-tab-a-9-7-lte

SURSĂSamsung News