Tabletele Samsung sunt cele mai durabile pentru utilizatorii germani

964

Tabletele companiei Samsung au ocupat primul loc într-un nou sondaj făcut în Germania privind cele mai robuste tablete de pe piață. Sondajul a fost efectuat de compania germană Wertgarantie, furnizor de garanții împreună cu Statista, o renumită companie de studiu de piață. Ambele companii au o reputație foarte bună în Germania. Wertgarantie oferă soluții de garanție de încredere și Statista studii de piață foarte atent efectuate.

Samsung Galaxy Tab 4 cu diagonala de 7 inch, a fost clasată prima ca durabilitate și fiabilitate în Germania. 11.149 de proprietari de tablete din Germania au fost chestionați în acest studiu reprezentativ intitulat „Studiu de reparații Tablete 2018„. Rezultatele au fost publicate în raportul de constatări din decembrie publicat de Statista, potrivit ETNews. Conform rezultatelor, dintre toți cei mai importanți producători de tablete, Samsung a obținut cele mai bune rezultate privind durabilitatea produselor. Mai noile tablete Samsung Galaxy Tab S și Galaxy Tab A sunt și ele peste tot în topul vânzărilor.

Studiul a demonstrat că utilizatorii germani au descoperit că tabletele Samsung Galaxy sunt deosebit de robuste. Au avut cele mai reduse costuri de reparație comparativ cu toate celelalte branduri producătoare de tablete. Mai mult, alte mărci de tablete au avut mai multe reclamații privind calitatea, percepute de utilizatori ca un cost suplimentar la prețul produsului. Utilizatorii germani au constatat că alte mărci de tablete au o predispoziție de a suferi pagube accidentale și probleme tehnice.

Tabletele Samsung considerate de utilizatorii germani cele mai bune

Indicele de reparare include nu numai datele din sondajul Statista, ci și datele privind durabilitatea tabletelor culese de Wertgarantie. Compania germană Wertgarantie oferă garanții și reparații pentru toate tabletele aflate pe piața din Germania.

Statista are sediul în Hamburg, Germania și birouri în Londra și New York. Are peste 200 de experți în baze de date și statistici. Are una din cele mai mari baze de date din lume cu peste 1.500.000 de statistici cu privire la peste 80.000 de subiecte din mai mult de 18.000 de surse.

Samsung a primit note excelente în categoria de durabilitate, obținând o medie a indicelui de 1,5 puncte – cel mai bun scor. Acest număr înseamnă cea mai mică probabilitate de a ajunge la reparații. Primele patru locuri din indexul de reparare au fost ocupate de tabletele Samsung Galaxy. Galaxy Tab 4 (7 inch) și Galaxy Tab A (10,1 inch) au obținut cea mai mare apreciere 1,1 puncte. Galaxy Tab 3 Lite și Galaxy Tab S2 au primit 1,3 puncte.

Tableta Huawei MediaPad T2 Pro de 10 inch a primit și ea 1,3 puncte ca rating. Seria Apple iPad a obținut 1,9 puncte, mai mult decât media generală de 1,7 puncte. Cel mai slab produs a fost Lenovo Tab 2 (2,6 puncte de rating) și Asus Pad Zen (3,5 puncte).