Acasă Stiri Samsung Galaxy TabPro S2 cu Windows 10 primește certificarea FCC

Samsung Galaxy TabPro S2 cu Windows 10 primește certificarea FCC

Un comprimat produs de Samsung, cu numărul de model SM-W727V a fost certificat de către FCC. Tableta se crede a fi Samsung Galaxy TabPro S2, care a primit recent și certificarea Bluetooth.

Dispozitivul se zvonește că dispune de un ecran de 12 inch Super AMOLED, Gorilla Glass, cu o rezoluție de 1440 x 2166, și Intel Core i5-7200 procesor de a-7-a generație Intel, la 3.1GHz.

4GB de memorie RAM LP DDR3 este inclus, și 128GB de stocare internă este în interior.

O cameră din spate de 13MP, împreuna cu o cameră frontală de 5MP pentru autoportrete și video chat-uri. O baterie mare de 5.070mAh furnizează curentul electric necesar și Windows 10 este pre-instalat.

„V”, la sfârșitul numărului de model înseamnă că tableta va fi oferită de americanii de la Verizon. Acest lucru este confirmat de apariția logo-ului Verizon pe schița tabletei în documentația FCC.

SM-W727V ar trebui sa fie oferită în două variante, una cu o conectivitate Wi-Fi, iar cealaltă cu Wi-Fi și conectivitate LTE.

Tableta va avea stiloul Samsung – S Pen și accesorii de tip Cover.

Cu Samsung Galaxy S8, care apare la MWC 2017, numai pe film, producătorul sud-coreean se concentrează pe tablete la Barcelona.

O altă tabletă, Samsung Galaxy Tab S3, este de așteptat să fie introdusă în cursul acestui an. Acesta din urmă va avea specificatii de tip pilot și va cuprinde chipset-ul Snapdragon 820 sub capota. Spre deosebire de Galaxy TabPro S2, Galaxy Tab S3 va fi o tabletă cu aromă de Android.

Specificatiile pot fi văzute mai jos:

  • Sistem de operare: Windows 10.
  • Afișaj: 12-inch Super AMOLED Quad HD, rezoluție 2160 x 1440.
  • CPU: Intel Core i5-7200U generația 7 de 3,1 GHz „Kaby Lake”, Intel Graphics HD 620.
  • RAM: 4GB LPDDR3.
  • Stocare: SSD 128GB.
  • Acumulator: 5.070 mAh baterie încărcător turbo.
  • Camera: Camera din spate de 13 megapixeli cu 4K video, camera foto frontală de 5 megapixeli full-HD
  • Porturi și Conectivitate: Slot pentru card SD, două porturi USB 3.0 tip C, Bluetooth 4.1, 2.4 GHz / 5 GHz 802.11 a/b/g/n/ AC Wi-Fi, LTE opțional.
  • Diverse: S-Pen și capac tastatură.

Este important de remarcat, totuși, că aceste specificații nu sunt confirmate – astfel încât acestea trebuie momentan să le luăm ca să zvonuri.

Noi încercăm să vă spunem de fiecare dată adevărul, dar nu întodeauna ne iese!

Spune adevărul și atunci nu va trebui să ții minte nimic.”- Mark Twain

Samuel Langhorne Clemens alias Mark Twain  (1835 – 1910), a fost un scriitor, satirist și umorist american, autorul popularelor romane „Aventurile lui Tom Sawyer”, „Prinț și cerșetor”, „Aventurile lui Huckleberry Finn” și „Un yankeu la curtea regelui Arthur”. Unul dintre cei mai celebri și renumiți americani.

Vor exista patru modele ale tabletei – în funcție de ce doriți: Windows 10 Pro sau Windows 10 Home, și fiecare din cele două variante cu conectivitate LTE sau nu. Aceste variante se potrivesc cu zvonurile apărute în trecut despre aceste terminale.

Vom trăi și vom vedea.

Stiri

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...