Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

337
Tastatura Samsung va veni cu integrare Grammarly nativa
Sursa Foto: Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe dispozitivele Galaxy care vor beneficia de interfața One UI 4.0.

Cu integrarea Grammarly, utilizatorii Samsung pot accesa gramatica, punctuația, vocabularul, concizia și alte sugestii de scriere Grammarly. Mai mult, nu mai este nevoie de instalarea separată a aplicației. Aplicația pentru tastatura Samsung va fi disponibilă pe seria Samsung S21 din noiembrie. Apoi se va extinde în viitor pe mai multe telefane Samsung Galaxy după ce acestea vor primi actualizarea la One UI 4.0. Grammarly oferă, de asemenea, o probă gratuită de 90 de zile a Grammarly Premium utilizatorilor Samsung calificați.

Tastatura Samsung cu aplicația nativă Grammarly

Parteneriatul nostru cu Samsung ne permite să ajutăm milioane de oameni să scrie eficient de pe dispozitivul lor mobil. În acest fel viețile lor se vor îmbunătăți  prin eficientizarea și îmbunătățirea comunicării”. A declarat Rob Brazier, șeful Platform Product Product la Grammarly, potrivit MSPoweruser. „Suntem mândri că Samsung a ales Grammarly ca partener de încredere pentru a îmbunătăți experiența de scriere pentru utilizatorii săi. Integrarea noastră nativă în tastatura Samsung îi ajută pe utilizatori să se simtă încrezători în comunicarea lor în orice context”.

Întotdeauna am fost pasionați să oferim consumatorilor experiențe care le influențează viețile în moduri semnificative”. A spus Hyesoon Jeong, VP și șeful Grupului de cercetare și dezvoltare Framework la Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Suntem încântați să colaborăm cu Grammarly pentru acest nou instrument pentru a ajuta utilizatorii Samsung să se exprime clar și cu încredere în timp ce se conectează cu oameni din întreaga lume”.

Grammarly a fost lansată în 2009. Aplicația folosește AI pentru a identifica și a căuta un înlocuitor adecvat pentru greșeala pe care o localizează și permite utilizatorilor să-și personalizeze stilul, tonul și limbajul specific contextului.

Toți deținătorii de dispozitive Galaxy eligibili vor avea acces la sugestiile de bază de scriere ale Grammarly. Deținătorii de dispozitive Samsung Galaxy care nu au achiziționat anterior Grammarly Premium vor avea și acces gratuit la trei luni de Grammarly Premium direct de pe tastatura Samsung.

Aplicația Premium oferă feedback în timp real pentru a ajuta utilizatorii să se simtă încrezători de fiecare dată când scriu. Utilizatorii se pot baza pe sugestiile Premium pentru a ajuta la claritatea propoziției, tonul, alegerea cuvintelor, fluența și multe altele, pe lângă recomandările populare de ortografie și gramatică.