Acasă Stiri Prezentare video din toate unghiurile cu Galaxy Note 8

Prezentare video din toate unghiurile cu Galaxy Note 8

O nouă prezentare video cu Samsung Galaxy Note 8, în care acesta ne este arătat din toate unghiurile, o prezentare menită să ne fascineze și să ne trezească imaginația, dezvăluind potențialul acestui smartphone.

Samsung are sarcina dificilă de a face uitate problemele avute cu Galaxy Note 7. Pentru aceasta, concernul high-tech ne oferă un înlocuitor, care în acest moment este înconjurat de mai multe necunoscute iar zvonurile și prezentările vin din abundență – Samsung Galaxy Note 8.

Samsung a oficializat recent Galaxy Note 7 FE, acest lucru înseamnă că firma sud-coreeană își poate dedica acum tot timpul pentru un alt model așteptat cu nerăbdare, și anume Note 8.

Samsung Galaxy Note 8, un smartphone în care Samsung investește mult timp, inovație și transpirație. „Geniul este un procent inspiraţie și nouăzeci şi nouă la sută transpiraţie” am citat din Thomas Alva Edison.

Edison – omul care a adus lumina. Edison a fost un inventator prolific, deținând 1.093 brevete americane, precum și numeroase brevete în Regatul Unit, Franța și Germania. Edison a dezvoltat sistemul de producție și distribuție de energie electrică în locuințe, întreprinderi și fabrici – o dezvoltare crucială în lumea industrializată modernă.

Așteptat în această vară, terminalul este dorit de foarte mulți de fani, care vor urmări tot ce apare nou despre acest telefon și în special prezentările video, sperăm cât mai aproape de realitate, pentru a se delecta cu noul său design.

Prezentarea video este postată de TechConfigurations, și se bazează pe toate scurgerile de informații și zvonurile care au circulat până în prezent pe web, toate au fost atent selecționate pentru a ne arăta ceea ce ar putea arăta ca Samsung Galaxy Note 8, în versiunea sa finală.

A rezultat un smartphone cu linii ultra-sexy, bine finisate și cu un ecran impunător (6.3 inch), cu 0,6 cm mai mare decât a lui Note 7, până la limita de a fi fără margini.

Acest lucru ar face ca Galaxy Note 8 să fie cel mai mare smartphone emblematic lansat vreodată de Samsung.

Atunci când ne uitm mai atent la aceste fotografii, vedem prezența unui senzor foto de 8 MP din față și unul de 12MP cu o cameră dublă la spate și tot în spate un scanner de amprente digitale. Acest scanner de amprente nu este încorporat în ecran, Samsung a abandonat deocamdată această idee.

De asemenea, arată același raport de aspect de 18,5: 9, ca la Samsung Galaxy S8 și S8+.

În cele din urmă, trebuie să reținem prezența unui USB-C, port audio jack de 3,5 mm și S Pen, care va fi sigur o parte a lui Galaxy Note 8.

Corpul lui Note 8 va fi realizat din metal și sticlă – Corning Gorilla Glass 5, în timp ce întregul dispozitiv va fi protejat împotriva apei și prafului cu o certificare IP68.

Samsung Galaxy Note 8 este probabil cel mai anticipat smartphone din această perioadă a anului 2017, dar ca întotdeauna toate aceste prezentări video, scurgeri și zvonuri trebuie să le tratăm cu prudență, până când Samsung prezintă oficial caracteristicile și smartphonul.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...