Acasă Stiri Prezentare video din toate unghiurile cu Galaxy Note 8

Prezentare video din toate unghiurile cu Galaxy Note 8

O nouă prezentare video cu Samsung Galaxy Note 8, în care acesta ne este arătat din toate unghiurile, o prezentare menită să ne fascineze și să ne trezească imaginația, dezvăluind potențialul acestui smartphone.

Samsung are sarcina dificilă de a face uitate problemele avute cu Galaxy Note 7. Pentru aceasta, concernul high-tech ne oferă un înlocuitor, care în acest moment este înconjurat de mai multe necunoscute iar zvonurile și prezentările vin din abundență – Samsung Galaxy Note 8.

Samsung a oficializat recent Galaxy Note 7 FE, acest lucru înseamnă că firma sud-coreeană își poate dedica acum tot timpul pentru un alt model așteptat cu nerăbdare, și anume Note 8.

Samsung Galaxy Note 8, un smartphone în care Samsung investește mult timp, inovație și transpirație. „Geniul este un procent inspiraţie și nouăzeci şi nouă la sută transpiraţie” am citat din Thomas Alva Edison.

Edison – omul care a adus lumina. Edison a fost un inventator prolific, deținând 1.093 brevete americane, precum și numeroase brevete în Regatul Unit, Franța și Germania. Edison a dezvoltat sistemul de producție și distribuție de energie electrică în locuințe, întreprinderi și fabrici – o dezvoltare crucială în lumea industrializată modernă.

Așteptat în această vară, terminalul este dorit de foarte mulți de fani, care vor urmări tot ce apare nou despre acest telefon și în special prezentările video, sperăm cât mai aproape de realitate, pentru a se delecta cu noul său design.

Prezentarea video este postată de TechConfigurations, și se bazează pe toate scurgerile de informații și zvonurile care au circulat până în prezent pe web, toate au fost atent selecționate pentru a ne arăta ceea ce ar putea arăta ca Samsung Galaxy Note 8, în versiunea sa finală.

A rezultat un smartphone cu linii ultra-sexy, bine finisate și cu un ecran impunător (6.3 inch), cu 0,6 cm mai mare decât a lui Note 7, până la limita de a fi fără margini.

Acest lucru ar face ca Galaxy Note 8 să fie cel mai mare smartphone emblematic lansat vreodată de Samsung.

Atunci când ne uitm mai atent la aceste fotografii, vedem prezența unui senzor foto de 8 MP din față și unul de 12MP cu o cameră dublă la spate și tot în spate un scanner de amprente digitale. Acest scanner de amprente nu este încorporat în ecran, Samsung a abandonat deocamdată această idee.

De asemenea, arată același raport de aspect de 18,5: 9, ca la Samsung Galaxy S8 și S8+.

În cele din urmă, trebuie să reținem prezența unui USB-C, port audio jack de 3,5 mm și S Pen, care va fi sigur o parte a lui Galaxy Note 8.

Corpul lui Note 8 va fi realizat din metal și sticlă – Corning Gorilla Glass 5, în timp ce întregul dispozitiv va fi protejat împotriva apei și prafului cu o certificare IP68.

Samsung Galaxy Note 8 este probabil cel mai anticipat smartphone din această perioadă a anului 2017, dar ca întotdeauna toate aceste prezentări video, scurgeri și zvonuri trebuie să le tratăm cu prudență, până când Samsung prezintă oficial caracteristicile și smartphonul.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...