Acasă Stiri Tehnologia de ultimă generație aflată pe aparatele electrocasnice Samsung 

Tehnologia de ultimă generație aflată pe aparatele electrocasnice Samsung 

În interiorul aparatelor electrocasnice produse de Samsung un loc central îl ocupă motoarele care le fac să funcționeze. Calitatea motorului unui dispozitiv va afecta în mod direct performanța și eficiența acestuia. Și, nu în ultimul rând, poate determina durata de viață a electrocasnicelor Samsung.

Aparatele electrocasnice Samsung, inclusiv cele mai recente mașini de spălat, au motoare inovatoare care promovează performanța, eficiența și fiabilitatea pe termen lung. În acest articol, prin intermediul site-ului NewsSamsung, aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri de motoare Samsung Digital Inverter. Acestea propulsează mai multe aparate electrocasnice de top produse de gigantul high-tech sud-coreean.

Motoarele Digital Inverter ale Samsung, care includ Direct Drive, DD PLUS și Spoke Motors, sunt optimizate pentru a satisface nevoile diferitelor produse, inclusiv a mașinilor de spălat. Motoarele Direct Drive („Motoare DD”, pe scurt) se conectează direct la sarcina mașinii de spălat – fără a fi nevoie de o transmisie complicată – și asigură un cuplu ridicat. Aceste motoare puternice și eficiente sunt prezente în mașinile de spălat cu încărcare frontală, din gama performantă a companiei Samsung.

Eficiență economică și performanță la electrocasnicele Samsung

Motorul DD PLUS adaugă un motor cu direcție la motorul DD, care maximizează eficiența. Se folosește în mașini de spălat care necesită o mișcare rapidă, repetitivă, dar eficientă.

Spoke Motors oferă o forță puternică și performanță eficientă din punct de vedere energetic și ocupă mai puțin spațiu decât alte motoare. Inițial, acestea erau prezente în principal în vehiculele hibride. Cu toate acestea, acest lucru s-a schimbat în 2012. Atunci Samsung a proiectat primul motor Spoke de mare viteză din lume pentru a fi utilizat în aparatele de uz casnic. Tot atunci Samsung a început să integreze tehnologia revoluționară în mașini de spălat, uscătoare și aparate de aer condiționat.

Prima instalație modernă de aer condiționat electric a fost inventată de Willis Carrier în Buffalo, New York în anul 1902. Aparatul de aer condiționat, proiectat și construit în Buffalo de Carrier, a început să funcționeze la 17 iulie 1902. Aparatul lui Carrier a controlat nu numai temperatura, ci și umiditatea.

Dispozitivele Spoke Motors de la Samsung îmbunătățesc în mod semnificativ eficiența energetică și eficiența spălării cu încărcătură mică și medie. Eficiența a crescut cu 18 și, respectiv cu 19%. Motorul mai mic a permis companiei Samsung să echipeze mașinile de spălat cu cilindri mai mari decât ar fi posibil cu un motor convențional DD. Astfel mașinile pot să se ocupe de sarcini mai mari, menținând în același timp eficiența.

Pe lângă sporirea eficienței, Spoke Motors a permis companiei Samsung să reducă nivelul de zgomot produs de mașini. Mașinile cu motoare DD convenționale produc niveluri de zgomot care măsoară în medie 50,5 decibeli (dB). Samsung Spoke Motors este cu trei decibeli mai silențios decât mașinile cu motoare „DD”.

Fiabilitate și certificare pentru o perioadă de 23 de ani

Mașinile de spălat cu motoare Samsung Spoke Motors s-au dovedit a fi extrem de fiabile. De fapt, VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), un institut german de testare și certificare electronică de renume mondial, a certificat motoarele ca având o perioadă de viață de 23 de ani. Această perioadă este cea mai lungă din lume pentru un motor care echipează o mașină de spălat.

Tehnologia de fabricare a motoarelor de la Samsung Electronics a ajutat compania să creeze aparate electrocasnice de înaltă performanță. Acestea sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și permit utilizatorilor să se bucure de confort în viața de zi cu zi.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...