Acasă Stiri Samsung ar putea lansa telefoane pliabile în trimestrul trei din 2017

Samsung ar putea lansa telefoane pliabile în trimestrul trei din 2017

Samsung Electronics este foarte probabil să lanseze smartphone-uri pliabile, în al treilea trimestru al acestui an, potrivit unor surse familiare cu problema.

„Samsung este de așteptat să lanseze mai mult de 100.000 de dispozitive care se pliază, în al treilea trimestru”, a declarat o sursă de încredere pentru The Investor, pagina economică a ziarului sud-coreean The Korea Herald.

Smartphone-ul, ale cărui panou este orientat înspre exterior la pliere, poate fi utilizat ca o tabletă de 18 centimetri (7,2 inch), când este desfășurat, a spus aceași sursă.

Samsung a finalizat deja dezvoltarea de telefoane care pot avea ecrane ascunse în interior atunci când sunt îndoite.

Firma a început dezvoltarea de tehnologii pliabile în luna august a anului trecut.

Cu toate acestea, Samsung Electronics nu a luat o decizie finală dacă va dezvălui dispozitivul în acest an, din cauza problemelor de marketing și rentabilitate, au declarat mai multe surse.

Rivala lui Samsung, LG Electronics, este de așteptat să producă mai mult de 100.000 de dispozitive pliabile, în al patrulea trimestru, informația vine de la o sursă sub protecția anonimatului.

Spre deosebire de Samsung, care adoptă noua tehnologie în propriile sale produse, cum ar fi seria Galaxy, LG poate utiliza tehnologia pentru alți clienți la nivel mondial, cum ar fi Apple sau Huawei.

Firma de cercetare de piață Strategy Analytics a prezis în cel mai recent raport că Samsung Electronics ar putea dezvălui primul telefon pliabil din lume în acest an.

Strategy Analytics Inc ofera servicii strategice de cercetare de piață de date și de analiză, consultanță de afaceri, în Statele Unite și pe plan internațional. Compania oferă cercetare de piață, rapoarte, analize pentru diverse piețe tehnologice, care includ dispozitive electronice mobile și purtabile, cum ar fi wearables, telefoane mobile, tablete, dispozitive conectate etc. Strategy Analytics Inc a fost inființată în anul 1968 și are sediul în Newton, Massachusetts, SUA, cu birouri în America de Nord, Europa și Asia.

De asemenea, ea a prezis că piata de afișare de smartphone pliabile va ajunge la 163 de milioane de unități până în 2022, de la 2,7 milioane de unități în acest an.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este Tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...