Acasă Stiri Telefoanele Samsung vor fi livrate cu dronele în Galway, Irlanda

Telefoanele Samsung vor fi livrate cu dronele în Galway, Irlanda

Samsung a încheiat un acord de livrare a telefoanelor Galaxy cu drona în Irlanda. Acordul a fost încheiat Manna Aero, pentru livrările dispozitivelor Samsung în orașul Galway din Irlanda. Oricine comandă un telefon, o tabletă sau un ceas inteligent de la Samsung îl poate primi în curând cu dronă dacă locuiește în Galway.

Noul serviciu este o premieră pentru Samsung la nivel global. Serviciul va facilita clienților Samsung o experiență fără contact, de la comanda lor inițială online prin eStore-ul irlandez al companiei, până la livrarea produsului. Clienții din această zonă pot achiziționa cele mai recente game de dispozitive Galaxy. Pot primi inclusiv S21 Ultra, Galaxy Buds Pro, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3 și modelele recente din seria Galaxy A.

Telefoanele Samsung sunt livrate în trei minute de la ieșirea din magazin

Acest parteneriat cu Samsung marchează primul de acest gen din lume”. A spus Alan Hicks, director tehnologic la Manna Aero, conform Independent.ie. „Până în prezent, am lucrat cu Tesco și întreprinderile locale pentru a livra diferite lucruri. Știm că potențialul livrării cu drone este enorm”.

Putem livra produsele noastre clienților în termen de trei minute de la ieșirea din centrul de expediere”. A spus Eamonn Grant, șef online la Samsung Ireland. „În mediul actual, nu există un moment mai bun pentru a oferi o alternativă fără contact de la clic la livrare. Suntem cu adevărat încântați să colaborăm cu Manna Aero pentru a realiza acest lucru”.

Dronă sau vehicul aerian fără pilot. Dronele își au originea în principal în aplicații militare, acum fiind folosite printre altele în fotografie aeriană, livrări de produse, agricultură, poliție și supraveghere, știință și contrabandă.

Serviciile de livrare cu drona ale companiei Manna Aero sunt în derulare de un an. Compania speră să demonstreze Autorității Irlandeze de Aviație că livrările cu drone pot fi sigure și practice. Irish Aviation Authority (IAA) nu a comentat dacă i se va permite companiei Manna să-și extindă serviciile în restul Irlandei. Fondatorul companiei, Bobby Healy, a spus că speră să lanseze livrări cu drone și în alte țări.

Manna Aero folosește drone de calitate aerospațială personalizate pentru a livra produse direct la casele clientului. Dronele lor zboară la o altitudine de 50 – 80 de metri cu o viteză de peste 60 km / h. Samsung spune că noul serviciu va permite clienților să comande online din magazinul Samsung irlandez și să primească rapid produsele. Samsung nu percepe taxe pentru livrarea telefoanelor sale.

Compania spune că serviciul va fi „mai întâi” disponibil în Galway. Totuși Samsung și Manna Aero sunt dornici să extindă acest serviciu la nivel național în viitor.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...