Telefoanele Samsung vor fi livrate cu dronele în Galway, Irlanda

507
Telefoanele Samsung vor fi livrate cu dronele in Galway Irlanda
Sursa Foto: independent.ie

Samsung a încheiat un acord de livrare a telefoanelor Galaxy cu drona în Irlanda. Acordul a fost încheiat Manna Aero, pentru livrările dispozitivelor Samsung în orașul Galway din Irlanda. Oricine comandă un telefon, o tabletă sau un ceas inteligent de la Samsung îl poate primi în curând cu dronă dacă locuiește în Galway.

Noul serviciu este o premieră pentru Samsung la nivel global. Serviciul va facilita clienților Samsung o experiență fără contact, de la comanda lor inițială online prin eStore-ul irlandez al companiei, până la livrarea produsului. Clienții din această zonă pot achiziționa cele mai recente game de dispozitive Galaxy. Pot primi inclusiv S21 Ultra, Galaxy Buds Pro, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3 și modelele recente din seria Galaxy A.

Telefoanele Samsung sunt livrate în trei minute de la ieșirea din magazin

Acest parteneriat cu Samsung marchează primul de acest gen din lume”. A spus Alan Hicks, director tehnologic la Manna Aero, conform Independent.ie. „Până în prezent, am lucrat cu Tesco și întreprinderile locale pentru a livra diferite lucruri. Știm că potențialul livrării cu drone este enorm”.

Putem livra produsele noastre clienților în termen de trei minute de la ieșirea din centrul de expediere”. A spus Eamonn Grant, șef online la Samsung Ireland. „În mediul actual, nu există un moment mai bun pentru a oferi o alternativă fără contact de la clic la livrare. Suntem cu adevărat încântați să colaborăm cu Manna Aero pentru a realiza acest lucru”.

Dronă sau vehicul aerian fără pilot. Dronele își au originea în principal în aplicații militare, acum fiind folosite printre altele în fotografie aeriană, livrări de produse, agricultură, poliție și supraveghere, știință și contrabandă.

Serviciile de livrare cu drona ale companiei Manna Aero sunt în derulare de un an. Compania speră să demonstreze Autorității Irlandeze de Aviație că livrările cu drone pot fi sigure și practice. Irish Aviation Authority (IAA) nu a comentat dacă i se va permite companiei Manna să-și extindă serviciile în restul Irlandei. Fondatorul companiei, Bobby Healy, a spus că speră să lanseze livrări cu drone și în alte țări.

Manna Aero folosește drone de calitate aerospațială personalizate pentru a livra produse direct la casele clientului. Dronele lor zboară la o altitudine de 50 – 80 de metri cu o viteză de peste 60 km / h. Samsung spune că noul serviciu va permite clienților să comande online din magazinul Samsung irlandez și să primească rapid produsele. Samsung nu percepe taxe pentru livrarea telefoanelor sale.

Compania spune că serviciul va fi „mai întâi” disponibil în Galway. Totuși Samsung și Manna Aero sunt dornici să extindă acest serviciu la nivel național în viitor.