Telefoanele Samsung placate cu aur de 24K

4200

Scriem și vă informăm zilnic despre telefoanele și produsele Samsung, de multe ori sunt noutăți apărute de câteva ore sau minute, unele mai interesante ca altele.

Acum vă oferim ceva inedit.

Mirajul aurului a lovit de ceva timp și lumea telefoniei mobile iar Samsung, lider în acest doneniu, nu putea lipsi de pe această piață.

Un smartphone tipic conține în jur de 300 mg de argint și 30 mg de aur, în componentele sale.

Dar asta din construcție și în componentele interne ale telefonului.

Placarea cu aur nu se face de firma Samsung!

Placarea cu aur se face pe aproape fiecare parte a corpului telefonului cu excepția ecranului și a acelor zone care găzduiesc antena, pentru a nu afecta recepția.

Placarea cu aur a unui telefon durează 4-6 ore, iar partea din spate a telefonului poate fi personalizată în funcție de dorința clientului.

Procesul cuprinde 10 etape diferite, care includ activarea suprafeței, tratarea suprafețelor și crearea mai multor straturi diferite de metal, precum și acoperirea finală, totul cu aur de 24K.

Aurul de 24K este folosit la placare pentru că este mai moale mai maleabil și mai rezistent. Placarea se face prin pulverizare.

Acest proces nu numai că ajută la menținerea stratului de aur – să nu se erodeze – , dar, de asemenea, face ca suprafața să fie mai puternică și mai robustă.

Dar să fim serioşi, Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au materiale suficient de bune încă din varianta standard.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, sunt telefoane destul de scumpe, dar și unele dintre cele mai des placate, din gama Samsung.

În funcție de grosimea stratului de aur, care poate varia de la 5 la 20 de microni, este și costul lucrării.

Un telefon Galaxy S7 Edge placat cu aur poate depăși ușor 2.500 de dolari mergând până la 3.000 $.

Crema telefoanelor Samsung o regăsim printre preferatele la înobilare, Samsung Galaxy A5, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Mai fac parte din această selectă categorie și Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy Note7.

Majoritatea acestor placări se fac în Vietnam la o firmă care lucrează în acest domeniu, Karalux, care este specializată în placarea cu aur a smartphone-urilor premium. Mai sunt și alte firme dar aceasta este cea mai cunoscută.

 Karalux este un faimos brand de placare cu aur pentru cadouri high-end, din Vietnam. Este cunoscută ca pionier în tehnologia placării cu aur pentru Rolls-Royce, BMW și Lexus pentru emirii din zona Golfului. Karalux este un furnizor prestigios de cadouri foarte scumpe pentru politicieni, șefi de stat și parteneri de afaceri. Au placat cu aur și unele componente pentru industria aerospațială. 

Transportul este gratuit iar telefoanele vin de la aurire ambalate într-o elegantă cutie de lemn, lucrată manual, special creată pentru fiecare telefon în parte.

Toate caracteristicile interne ale telefoanelor rămân neschimbate, doar poleirea cu aur aduce un plus de noblețe… și un minus în buzunar.

În general aceste smartphone-uri placate cu acest metal prețios sunt comandate și preferate de magnații din zona bogată în petrol a țărilor arabe. Dar nu numai.

Sunt ediții limitate și de multe ori unicate, personalizate la cererea clientului.

Placarea se poate face și cu platină, totul la cererea clientului, prețurile fiind pe măsură.

Au fost și telefoane placate cu aur și încrustate cu diamante, prețurile în aceste cazuri depășind imaginația.

Aurite sau nu telefoanele Samsung sunt în topul preferințelor utilizatorilor de terminale mobile.