Acasă Stiri Telefoanele Samsung placate cu aur de 24K

Telefoanele Samsung placate cu aur de 24K

Scriem și vă informăm zilnic despre telefoanele și produsele Samsung, de multe ori sunt noutăți apărute de câteva ore sau minute, unele mai interesante ca altele.

Acum vă oferim ceva inedit.

Mirajul aurului a lovit de ceva timp și lumea telefoniei mobile iar Samsung, lider în acest doneniu, nu putea lipsi de pe această piață.

Un smartphone tipic conține în jur de 300 mg de argint și 30 mg de aur, în componentele sale.

Dar asta din construcție și în componentele interne ale telefonului.

Placarea cu aur nu se face de firma Samsung!

Placarea cu aur se face pe aproape fiecare parte a corpului telefonului cu excepția ecranului și a acelor zone care găzduiesc antena, pentru a nu afecta recepția.

Placarea cu aur a unui telefon durează 4-6 ore, iar partea din spate a telefonului poate fi personalizată în funcție de dorința clientului.

Procesul cuprinde 10 etape diferite, care includ activarea suprafeței, tratarea suprafețelor și crearea mai multor straturi diferite de metal, precum și acoperirea finală, totul cu aur de 24K.

Aurul de 24K este folosit la placare pentru că este mai moale mai maleabil și mai rezistent. Placarea se face prin pulverizare.

Acest proces nu numai că ajută la menținerea stratului de aur – să nu se erodeze – , dar, de asemenea, face ca suprafața să fie mai puternică și mai robustă.

Dar să fim serioşi, Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au materiale suficient de bune încă din varianta standard.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, sunt telefoane destul de scumpe, dar și unele dintre cele mai des placate, din gama Samsung.

În funcție de grosimea stratului de aur, care poate varia de la 5 la 20 de microni, este și costul lucrării.

Un telefon Galaxy S7 Edge placat cu aur poate depăși ușor 2.500 de dolari mergând până la 3.000 $.

Crema telefoanelor Samsung o regăsim printre preferatele la înobilare, Samsung Galaxy A5, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Mai fac parte din această selectă categorie și Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy Note7.

Majoritatea acestor placări se fac în Vietnam la o firmă care lucrează în acest domeniu, Karalux, care este specializată în placarea cu aur a smartphone-urilor premium. Mai sunt și alte firme dar aceasta este cea mai cunoscută.

 Karalux este un faimos brand de placare cu aur pentru cadouri high-end, din Vietnam. Este cunoscută ca pionier în tehnologia placării cu aur pentru Rolls-Royce, BMW și Lexus pentru emirii din zona Golfului. Karalux este un furnizor prestigios de cadouri foarte scumpe pentru politicieni, șefi de stat și parteneri de afaceri. Au placat cu aur și unele componente pentru industria aerospațială. 

Transportul este gratuit iar telefoanele vin de la aurire ambalate într-o elegantă cutie de lemn, lucrată manual, special creată pentru fiecare telefon în parte.

Toate caracteristicile interne ale telefoanelor rămân neschimbate, doar poleirea cu aur aduce un plus de noblețe… și un minus în buzunar.

În general aceste smartphone-uri placate cu acest metal prețios sunt comandate și preferate de magnații din zona bogată în petrol a țărilor arabe. Dar nu numai.

Sunt ediții limitate și de multe ori unicate, personalizate la cererea clientului.

Placarea se poate face și cu platină, totul la cererea clientului, prețurile fiind pe măsură.

Au fost și telefoane placate cu aur și încrustate cu diamante, prețurile în aceste cazuri depășind imaginația.

Aurite sau nu telefoanele Samsung sunt în topul preferințelor utilizatorilor de terminale mobile.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...