Telefoanele Samsung Galaxy vor primi 40 de jocuri de la Netflix

304
Telefoanele Samsung Galaxy vor primi 40 de jocuri de la Netflix
Sursa foto: via sammobile.com

Netflix este locul unde foarte mulți oameni se refugiază pentru divertisment. Cele mai populare filme și seriale web din întreaga lume sunt disponibile aici printr-o simplă apăsare de buton. Dar știați că Netflix se axează și pe jocuri? În 2023, gigantul american de streaming intenționează să-și extindă catalogul în creștere de jocuri lansându-le pentru Galaxy și alte telefoane Android.

Într-o postare oficială, compania a anunțat că va adăuga încă 40 de titluri de jocuri pe platforma sa în acest an. Neflix lucrează la încă 30 cu dezvoltatori de jocuri precum Ubisoft și Super Evil Megacorp, potrivit SamMobile. În afară de aceasta, Netflix produce și în bucătăria proprie 16 jocuri noi.

Netflix va lansa Mighty Quest: Rogue Palace

Netflix spune că în 2023, va lansa noi jocuri în fiecare lună, inclusiv jocul Mighty Quest: Rogue Palace exclusiv pentru Ubisoft. Acesta va fi lansat pe 18 aprilie. Și fanii Assassins Creed ar trebui să se bucure. Compania americană de streaming va lansa un nou joc din franciză în curând. De asemenea, lucrează cu UsTwo Games pentru a adăuga Monument Valley și Monument Valley 2 pe platforma sa în 2024.

Obiectivul principal al gigantului de streaming ar fi producerea de jocuri bazate pe serialul web popular disponibil pe Netflix. De exemplu, există deja un joc disponibil, numit Too Hot to Handle: Love is A Game, bazat pe emisiunea de întâlniri fără scenariu de la Netflix cu același nume. Compania de streaming plănuiește să adauge un nou sezon al jocului mai târziu în acest an.

Netflix este o companie americană fondată în 1997. În 2022 a fost a doua cea mai mare companie de divertisment/media după capitalizarea bursieră. Din ianuarie 2023, Netflix are peste 230 de milioane de abonați în întreaga lume.

Compania americană de streaming s-a aventurat pe terenul jocurilor în 2021, deoarece a văzut un potențial uriaș și s-a extins continuu din 2022. Compania are acum un total de 55 de jocuri în portofoliul său de jocuri din diferite genuri. Jocurile pot fi accesate lansând aplicația Netflix pe iPhone, iPad, Samsung Galaxy sau orice alt telefon sau tabletă Android.

Puteți pur și simplu să căutați jocul și să îl jucați. Pentru jocurile pe care le puteți juca acum sau în viitorul foarte apropiat, unele titluri noi disponibile în martie includ Highwater și Terra Nil.