Telefoanele Samsung vor putea efectua plăți rapide prin WhatsApp

349
Telefoanele Samsung vor putea efectua plati rapide prin WhatsApp
Sursa Foto: Unsplash/Onur Binay

Nimeni nu poate nega faptul că Samsung este cel mai mare producător de telefoane din lume. Sunt discuții că Samsung ar putea ajunge să aibă propriul ecosistem Android, diferit de restul companiilor și mai plin de caracteristici. Ultima informație în acest sens sugerează că acest lucru s-ar putea întâmpla în curând. Aparent, proprietarii de telefoane Samsung ar putea efectua în curând plățile prin WhatsApp.

WhatsApp este una dintre aplicațiile de mesagerie instantanee foarte utilizate disponibile pe piață, cu un set robust de caracteristici. Se pare că acum testează un sistem de plată rapidă care va apărea mai întâi pe smartphone-urile Samsung pliabile și apoi pe mai multe telefoane în viitor.

În curând plați rapide prin WhatsApp cu telefoanele Samsung

Un sistem mai rapid de efectuare a plăților în cadrul chat-ului este o caracteristică WhatsApp pe care o putem vedea în scurt timp pe telefoanele Samsung. Pentru cei care se întreabă, sistemul de plată din WhatsApp este disponibil de ceva timp. Vă permite să trimiteți și să primiți bani, dar funcția este disponibilă numai pe anumite piețe selectate. Trebuie să adăugați contul dvs. bancar pentru a trimite sau primi bani prin intermediul aplicației.

Cu toate acestea, WhatsApp va permite acum utilizatorilor un mod mai rapid de a face acest lucru, conform WccfTech. S-a observat în versiunile recente de WhatsApp beta pentru Android că o comandă rapidă pentru a trimite plăți a fost acum adăugată chiar pe bara de chat.

WhatsApp a fost creată în 2009 de doi foști angajați Yahoo, Brian Acton și Jan Koum. A fost achiziționată de Facebook, în februarie 2014, pentru aproximativ 19,3 miliarde USD. În prezent aplicația are peste 2 miliarde de utilizatori activi.

Odată ce actualizarea este disponibilă pentru toată lumea, va fi nevoie de o singură atingere a utilizatorului pentru a lansa fereastra de plată și a trimite bani. Modificarea a fost văzută în versiunea 2.21.17 a aplicației beta. Dar, poate dura câteva săptămâni sau chiar zile înainte ca această caracteristică să fie lansată tuturor.