Posibil un telefon dintr-o colaborare cu Samsung, spune misterios Elon Musk

109
Samsung x phone elon musk
Sursă Foto: Sammyfans

Elon Musk, CEO-ul Tesla nu prea mai are nevoie de prezentare. El a sugerat recent o posibilă colaborare cu Samsung pentru a dezvolta un „X Phone” pentru a concura cu Apple. Sugestia a venit ca răspuns la twee-tul unui utilizator care propunea un parteneriat între X și Samsung, pentru a crea un telefon cu marca X.

Apple a anunțat la World Wide Developers Conference (WWDC) 2024 că va integra ChatGPT de la OpenAI cu iPhone-uri și alte dispozitive prin intermediul actualizărilor software viitoare. Elon Musk a criticat deschis parteneriatul recent al Apple cu OpenAI, amenințând că va interzice dispozitivele Apple la Tesla, Starlink, SpaceX și celelalte companii ale sale. Lucrul a escaladat până la un punct în care Musk a lăsat un indiciu destul de important – că ar să ia în considerare un parteneriat cu Samsung pentru a lansa un „X Phone”.

Elon Musk a făcut valuri uriașe după declarația privind colaborarea cu Samsung, totuși, nimic nu este concret în această etapă. Dar, comentariul proprietarului companiei Tesla s-a răspândit în întreaga lume, internetul umplându-se cu sute de presupuneri, potrivit SammyFans.

Apple și-a anunțat parteneriatul cu producătorul ChatGPT OpenAI. Noul sistem de operare Apple iOS 18 aduce funcții Generative AI pe iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Compania a confirmat, de asemenea, integrarea AI la nivel de sistem de operare cu OpenAI.

Elon Musk s-a născut în Africa de Sud. El și-a lansat prima companie, Zip2, la vârsta de 24 de ani, alături de fratele său Kimbal Musk și Greg Kouri. Compania a fost achiziționată ulterior de Compaq pentru 307 milioane USD în 1999.

Răspunzând la aceasta, Elon a sugerat interzicerea unor astfel de modele de iPhone în companiile sale. Rețineți că nu este nimic confirmat oficial cu privire la restricția Apple iPhone la unitățile de producție ale Tesla, SpaceX sau The Boring Company.

Elon Musk a criticat ecosistemul închis al Apple și utilizarea de către acesta a tehnologiei OpenAI. Recent, Elon a răspuns la o postare pe rețelele sociale care sugera un parteneriat cu Samsung pentru un „X Phone” spunând „Nu este exclus”. Acest lucru a dus la speculații că ar putea fi interesat de crearea X Phone în viitor.

Am auzit despre un posibil telefon Tesla de mult timp. Nu există nicio informație concretă privind dezvoltarea telefonului sau potențialul debut. În mod similar, este greu să speculăm ceva despre planul lui Elon pentru ambițiile sale pe piața smartphone-urilor.