Un nou telefon Samsung a trecut de TENAA, posibil Galaxy S9+ Lite

1227

Un telefon inspirat din Samsung Galaxy S9+, cu ecran similar și camere de rezoluție mare, doar frecvența procesorului este puțin mai mică, a fost depistat pe TENAA, agenția de certificare din China. Posibil să fie Samsung Galaxy S9+ Lite. Cu câteva luni în urmă, în aprilie, am văzut o altă variantă a lui Samsung Galaxy S9, destul de interesantă, a fost văzută tot pe site-ul TENAA. Telefonul cu numărul de model SM-G8850 a fost aproape identic cu modelul pilot Galaxy S9, dar a avut un alt model de poziționare a camerelor duble, în stil vertical, la fel ca iPhone-ul.

Acum, pe TENAA a apărut un alt telefon inspirat de ultimele modele Samsung, care arată foarte mult ca o versiune mai mare a dispozitivului pe care l-am văzut în aprilie. Telefonul cu numărul modelului SM-G8855 oferă o poziționare similară pentru camerele duale, comparativ cu dispozitivul anterior, cu 24 MP și 16 MP. Pe partea din față, camera lui Galaxy S9+ de 8 MP a fost schimbată cu un shooter selfie de 24 MP. Desigur, megapixeli nu sunt totul, dar mai mai ales în lumină slabă fac treabă bună și, ne întrebăm ce planifică compania sud-coreeană. Samsung ar putea folosi pixel-binning pentru a oferi fotografii de o calitate mai bună la o rezoluție mai mică sau pentru a folosi camerele din spate cu rezoluție superioară pentru a oferi un zoom mai bun.

Listarea la TENAA prezintă și alte câteva detalii, cum ar fi un procesor octa-core posibil de 2,2 Ghz sau de 1, 8 Ghz, 64 GB de stocare extensibilă și 4GB de memorie RAM. Frecvența mai mică a procesorului, cip-ul de vârf Exynos 9810 depășește 2,8 GHz, sugerează ar fi un smartphone din gama medie, mai puțin puternic decât predecesorul său, dar cu un design la fel de elegant.

Hertz simbolizat Hz, este unitatea de măsură pentru frecvență în Sistemul Internațional. O frecvență de 1 Hz corespunde la o perioadă de repetare a unui fenomen de o secundă. Denumire a fost dată în 1960 în cinstea fizicianului german Heinrich Hertz care a avut importante contribuții în electromagnetism. A descoperit undele radio.

Printre alte caracteristici remarcabile se numără un ecran AMOLED cu o rezoluție de 2.280 x 1.080, față de rezoluția lui S9+ de 2.960 x 1.440, o baterie de 3.700mAh, puțin mai mare decât cea aflată pe Galaxy S9+, o mufă pentru căști și scaner de amprente la spate. Un lucru bun, scanerul este poziționat mai departe de configurarea duală a camerei, deci nu puteți să atingeți accidental lentilele camerelor foto.

Două informații par să indice că Galaxy S9 Plus Lite ar putea fi orientat spre autonomie destul de mare. Ecranul său AMOLED de 6,3 inch cu o rezoluție de 2.280 x 1.080, mai mică decât pe S9+ și o baterie de 3.700 mAh, față de 3.500 pentru ultima navă pilot a companiei Samsung.

Nu există momentan informații în privința disponibilității și a prețului, dar nu este neobișnuit ca Samsung să lanseze variante specifice în China, pentru principalele sale telefoane exponențiale.

SURSĂAndroidauthority