Acasă Stiri Telefonul entry-level Galaxy J2 (2018) a fost lansat în India

Telefonul entry-level Galaxy J2 (2018) a fost lansat în India

Samsung a lansat un nou smartphone care să vizeze piața entry-level din India. Galaxy J2 (2018), lansat la începutul acestui an ca Galaxy J2 Pro (2018) în Vietnam, a fost lansat în India cu un etichetă de preț de 8.190 INR, aproximativ 105 €. În ciuda eliminării etichetei Pro din numele telefonului, versiunea indiană a modelului Galaxy J2 (2018) este mai bine echipată doar într-o singură zonă: are 2 GB RAM, spre deosebire de memoria RAM de 1,5 GB pe J2 Pro (2018).

Unul dintre aspectele importante ale acestui telefon este o caracteristică numită „Căutare vizuală”. Acest lucru se referă, potrivit companiei, la cumpărăturile online și la mediile sociale, două lucruri pe care tinerii consumatori le fac din ce în ce mai mult în aceste zile.

Pentru partea comercială, telefonul este încărcat cu Samsung Mall, o aplicație exclusivă pentru India, lansată recent de Samsung pentru a permite utilizatorilor să găsească produse noi prin căutare vizuală (prin utilizarea camerei pentru fotografierea unui produs asemănător) și cumpărarea de produse din diverse magazine online dintr-o singură locație.

Pentru aspectul social media, Samsung spune că telefonul permite utilizatorilor să transfere date în memoria externă. Nu suntem siguri cum acest lucru ajută utilizatorii de social media, dar compania spune că este o caracteristică de proprietate, așa că presupunem că face mai mult decât să mutați aplicațiile instalate pe spațiul de stocare extern.

Cel mai cunoscut scriitor și romancier indian este Rabindranath Tagore. Supranumit Sufletul Bengalului și Profetul Indiei moderne el a devenit în 1913 primul non-european care a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură. „Veți deveni ceea ce încercați în continuare să fiți” – Rabindranath Tagore.

Specificațiile modelului Samsung Galaxy J2 (2018) includ un display Super AMOLED qHD (960 × 540 pixeli) de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon de 1,4GHz, 2GB de memorie RAM, o cameră spate de 8 MP, camera frontală de 5 MP, ambele camere au câte un blitz cu LED pentru a face poze mai bune în lumină slabă. Telefonul entry-level mai dispune de un slot microSD, puteți crește capacitatea de stocare externă până la 256 GB și o baterie de 2.600 mAh.

Samsung Galaxy J2 are toate opțiunile de bază de conectivitate incluse, inclusiv Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v4.2, GPS / A-GPS și un port Micro-USB pentru încărcare. Galaxy J2 (2018) va fi disponibil în auriu, negru și roz.

Samsung nu spune ce versiune Android este la bord, dar pariul nostru este pe Android 7.0 Nougat, deoarece acesta este un dispozitiv care a fost deja lansat în altă parte, nu este o versiune complet nouă.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...