Acasă Stiri Prototipul telefonului Samsung 5G prezentat în Hawaii

Prototipul telefonului Samsung 5G prezentat în Hawaii

Au fost unele informații săptămâna trecută că un prototip de telefon Samsung 5G va fi prezentat la summit-ul Qualcomm Tech din Hawaii. De asemenea, operatorii de telefonie din SUA, Verizon și AT & T au anunțat, tot săptămâna trecută, că vor oferi smartphone-uri de 5G de la Samsung în 2019. Acestea vor fi cel mai probabil varianta 5G a modelului Samsung Galaxy G10.

La summit-ul Qualcomm Snapdragon Technology din Maui, Hawaii, Samsung a prezentat telefonul prototip 5G. Design-ul a fost ascuns într-o husă destul de întunecată la culoare, lucru ce nu este nici surprinzător și nici ciudat. Parcă am mai văzut ceva de genul acesta la Samsung. Potrivit site-ului Engadget preluat de SamMobile, Samsung a fost foarte atent să protejeze acest prototip.

Prototipul telefonului Samsung 5G are o zonă ciudată în colțul din dreapta sus

Smartphone-ul Samsung 5G a transmis video 4K pe rețeaua Verizon 5G, conținut ce a fost afișat pe un ecran de televizor. Samsung nu a permis participanților și nici presei să atingă dispozitivul. Nici nu a lăsat pe nimeni să activeze ecranul telefonului. Când un reprezentant Samsung a activat ecranul a devenit evident că acest telefon prototip Samsung 5G are o zonă ciudată în colțul din dreapta sus.

Cameră din față este, de asemenea, poziționată în acest colț. Smartphone-ul pare a fi de dimensiunea unui Galaxy S9+. Pe partea din spate a dispozitivului era un autocolant misterios „10”. Samsung nu a furnizat nicio informație în această privință – dar este posibil ca acesta să fie viitorul Galaxy S10.

Maui este cea de-a doua insulă ca suprafață a arhipelagului și statului american Hawaii. Kahului este cel mai mare oraș de pe insulă, cu o populație de aproximativ 26.500 de locuitori și este centrul comercial și financiar al insulei. Hawaii a avut inițial numele de Insulele Sandwich, un nume ales de James Cook.

Samsung a dezvăluit deja noile modele de afișaje pentru generațiile viitoare de telefoane. Întrebarea care rămâne, totuși, este acest prototip o sugestie despre Galaxy S10? Următorul model Galaxy S10 al companiei Samsung nu este de așteptat să aibă un astfel de „notch”, să spunem. Toate informațiile au fost despre ecrane cu o gaură, de diferite forme, pentru camerele foto în afișajul Infinity. Locul pe care îl ocupă această zonă este ceva nou.

Până când Samsung confirmă sau neagă această teorie de mai sus, rămâne o simplă speculație. Nu trebuie să luam acest prototip ca fiind viitorul Galaxy S10 cu 5G. Scopul gigantului high-tech la acest summit a fost acela de a-și demonstra disponibilitatea și capacitate pentru 5G.

Accesul limitat al presei și publicului la dispozitiv este ceva normal, va fi un smartphone de generație nouă și este protejat de Samsung. Dar, este important de remarcat faptul că, Samsung a subliniat că acest smartphone nu este nici pe departe aproape de hardware-ul final și că „se poate face mai bine”.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...