Televizoarele Samsung QLED primesc certificarea „Color Volume 100%”

1069

Samsung Electronics a anunțat ca televizoarele QLED au primit o certificare pentru volumul de culoare de 100% din partea asociației VDE din Germania. Televizoarele QLED 2018 de la Samsung Electronics din 2018 au primit certificarea „Color Volume 100%” din partea asociației VDE. „Volumul de culoare 100%” certifică faptul că aparatul prezintă culori care pot fi exprimate indiferent de nivelurile diferite de luminozitate. Asociația germană VDE este una dintre cele mai mari asociații tehnico-științifice din Europa care supraveghează standardizarea și testarea produselor.

Gigantul tehnic a declarat că certificarea de către una dintre cele mai mari asociații tehnico-științifice din Europa, care supraveghează standardizarea și testarea produselor, subliniază gradul înalt de tehnologie care se află în QLED-urile sale și capacitatea de a oferi imagini excelente spectatorilor.

Volumul de culori, care este standardul exigent de exprimare a culorii, măsoară două elemente ale televizorului cu spațiu tridimensional – gama de culori și nivelul luminozității. Gama de culori analizează cea mai mare cantitate de culori care pot fi afișate fizic. Luminozitatea de vârf reprezintă nivelul maxim de luminozitate al afișajului. Cu cât gama de culori este mai mare și cu cât luminozitatea este mai mare, cu atât este mai mare volumul de culoare al televizorului. „Samsung a primit acest certificat pentru al doilea an consecutiv pentru seturile sale de televizoare cu un volum de 100% de culoare și acest lucru este o dovadă a calității produselor pe care compania Samsung le produce„, a spus un reprezentant al companiei.

VDE – Verband Deutscher Elektrotrchniker a fost fondată în anul 1893 și are sediul în Frankfurt pe Main. Marca VDE reprezintă siguranța și calitatea în domeniul tehnologiilor electrice și electronice, informaționale și medicale. VDE, testează peste 100.000 de produse de la peste 10.000 de clienți din întreaga lume.

Televizoarele Samsung sunt garanția calității și fiabilității. Compania sud-coreeană a spus că a folosit tehnologia cuantică dot în televizoarele Q Engine 4K cu inteligență artificială din 2018, deoarece este capabilă să compenseze deficiențele imaginilor video prin analizarea materialelor sursă și chiar reducerea zgomotului imaginii.

Volumul culorii determină capacitatea unui dispozitiv de a afișa o gamă mai largă de culori, precum și niveluri mai ridicate de luminozitate. Acesta este utilizat ca referință pentru a verifica standardul oricărui ecran.

SURSĂCdrInfo