Tendința minimalistă în aparatele de uz casnic: frigiderul 3 Door Flex

1112

Dacă sunteți o persoană care vă place să vă decorați spațiul de acasă cu doar câteva obiecte, frigiderul 3 Door Flex trebuie să îl luați în considerare. Expresia „mai puțin este mai mult“ și stilul minimalist este potrivit pentru acest frigider și face parte din stilul dvs. În culori elegante care se pot combina cu mobilierul modern, se potrivește oricărui stil și ritmului vieții actuale.

Cu așteptările și stilul de viață modern al utilizatorilor, Samsung a introdus noul său frigider 3 Door Flex, cu un design elegant pentru o armonie vizuală. Aspectul acestui nou model reflectă o tendință de design emergentă în bucătăriile de astăzi. Design-uri de aparate simple, elegante, curate și necomplicate.

Frigiderul 3 Door Flex, design minimalist pentru armonie vizuală ideală

Cele trei uși oferă o modalitate mai convenabilă de a stoca, organiza și accesa alimente cu pierderi de energie scăzute. Astfel, puteți păstra alimentele preferate și frecvent utilizate la îndemână prin deschiderea unei singure uși. Potrivit NewsSamsung, se reduc pierderile de aer rece din frigider cu 55%, economisind în același timp și energia.

Cu interiorul reflectorizant, acest frigider arată la fel de bine în interior cum arată și la exterior. Cu un design elegant și inovator, Flex-ul vă permite să schimbați setările de temperatură. În acest fel puteți regla temperatura pentru produsele din carne, pește, vin și alte băuturi.

În Guinness World Records, pivnițele Mileștii Mici din Moldova sunt cea mai mari din lume. Au circa două milioane de sticle de vin păstrate în pivnițele de peste 50 km de galerii subterane. Cele mai valoroase băuturi din colecția de la Mileștii Mici se vând la un preț de 480 $ / bucată.

Dispenserul minimalist și afișajul ascuns completează designul general al congelatorului frigorific. De asemenea, distribuitorul de apă și gheață se integrează perfect în ușă astfel încât să puteți obține cu ușurință apă rece sau gheață. Toate celelalte controale sunt ascunse discret înăuntru, dar pot fi accesate cu ușurință la deschiderea ușii.

Rafturile sunt construite pe balamale și se pot trage ușor astfel încât să puteți organiza eficient ce aveți în frigider. Puteți controla și accesa cu ușurință ce aveți în frigider și puteți vedea cu ușor ce ați păstrat în spate.

De ani de zile am avut un frigider cu un congelator mic. Acum spațiul este fantastic atât ca frigider cât și congelator. Avantajul suplimentar a două compartimente de frigider permite să organizăm cu ușurință mâncărurile în frigider. Samsung continuă să inoveze în tehnologie și să rămână în prim-planul designului de aparate de acasă. Gama de electrocasnice Samsung este la cel mai înalt nivel. Toate acestea cu scopul de a oferi cea mai bună experiență și design în casă, totul pentru confortul utilizatorilor.