Acasă Stiri Testul de viață al bateriei pentru Samsung Galaxy S8 și S8+

Testul de viață al bateriei pentru Samsung Galaxy S8 și S8+

Știm deja că Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt două telefoane incredibile, ele au un design uimitor, futurist, baterie extraordinară, au aparatul de fotografiat super performant, dar, cum o duc ele în ceea ce privește viața bateriei?

La urma urmei, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au o sarcină grea, de a da viață unor ecrane de mari dimensiuni și de înaltă rezoluție.

Ambele au și un sistem cip foarte puternic (pentru acest test, este folosită versiunea de telefoane echipate cu Exynos 8895).

Dar, și modelul echipat cu Exynos 8895 și cel cu Snapdragon 835 au un volum mare de putere.

Testul a adus mai multe telefoane reprezentative din aceeași categorie în aceleași condiții de exploatare: cu ecranul setat la același nivel (200 de niți de luminozitate, un nivel confortabil pentru utilizare tipică în interior).

Snapdragon 835 este produs de Qualcomm care este o companie americană înființată în anul 1985. Sediul companiei se află în San Diego, California, Statele Unite, și are 224 de locații în întreaga lume. Activează în domeniul de semiconductori și echipamente de telecomunicații, proiectează și comercializează produse și servicii de telecomunicații fără fir. 

Samsung Galaxy S8+ se comportă foarte bine în acest test și, chiar dacă nu este numărul unu ca performanță a bateriei, este cu siguranță peste media acestor zile în lupta cu telefoanele din clasa lui. Rețineți că testul s-a făcut folosind rezoluție Full HD+, telefoanele au fost setate la (1080×2220 pixeli).

Samsung Galaxy S8 și S8+ rezultatul testului acumulatorului

Viața bateriei în ore

mai mult este mai bine –

Samsung Galaxy S8+ 8h (Excelent)
Samsung Galaxy S8 8h 22 min. (Excelent)
Samsung Galaxy S7 Edge 7h 18 min. (Bun)
Samsung Galaxy S7 6h 37 min. (Mediu)
Apple iPhone 7 Plus 9h 5 min. (Excelent)
Apple iPhone 7 7h 46 min. (Bun)
LG G6 6h 20 min. (Mediu)
Google Pixel XL 7h 19 min. (Bun)
OnePlus 3T 5h 41 min. (Mediu)
Huawei P10 7h 42 min. (Bun)

Samsung Galaxy S8 și S8+ obțin rezultate similare, dar bateria celor două nu este de aceeiași capacitate (S8+ are 3.500 mAh, S8 3.000 mAh). Modelul Galaxy S8+ testat, a marcat exact 8 ore, în timp ce versiunea Galaxy S8 a depășit puțin acest scor, realizând un timp de 8 ore și 22 minute.

Comparați acest lucru cu 7 ore și 18 minute realizat de Samsung Galaxy S7 Edge și veți vedea că Samsung a reușit să îmbunătățească scorul față de telefonul din anul trecut.

Bateriile lui Galaxy S8 și S8+ au durată de viață mai bună ca Pixel XL de la Google și OnePlus 3T, dar un pic mai scurtă decât iPhone 7 Plus.

Cu toate acestea, atunci când vorbim despre dispozitivele din clasa pilot, Galaxy S8+ este cu siguranță printre cele mai bune de acolo. Cu un telefon ca acesta, puteți fi siguri că veți trece printr-o zi întreagă lucrând cu telefonul și încă nu l-ați epuizat, chiar dacă sunteți un utilizator frenetic.

Samsung Galaxy S8 și S8+ test de reîncărcare (de la 0 până la 100%)

Timpul de încărcare în minute

mai puțin este mai bine –

Samsung Galaxy S8+ 99 min.
Samsung Galaxy S8 100 min.
Samsung Galaxy S7 Edge 99 min.
Apple iPhone 7 Plus 197 min.
Google Pixel XL 118 min.
LG G6 102 min.
LG V20 86 min.
OnePlus 3T 85 min.
Huawei Mate 9 144 min.

Un alt aspect important al utilizării bateriei este timpul necesar pentru a reîncărca o baterie de la 0 la 100%.

Testul realizat în condiții identice pentru toate telefoanele menționate (toate din aceeași categorie) a relevat scorurile din tabelul de mai sus.

Samsung Galaxy S8 și S8+ cu Samsung Fast Adaptive Charging, sunt în măsură să se reâncarce complet în doar 1 oră și 40 de minute. Acest lucru nu este cel mai rapid timp care l-am văzut, dar nu este nici prea departe de acesta.

Samsung Galaxy S8+ are încărcare rapidă fără fir, o caracteristică elegantă în ton cu rafinamentul și aspectul luxos al telefonului.

Stiri

Samsung a primit din nou BestBrands și premiul German Service

Samsung a câștigat din nou recunoașterea clienților și trofeul BestBrands în Germania. Institutul German pentru Calitatea Serviciilor (DISQ) și Ntv recompensează extinderea...

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...