Acasă Stiri Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și...

Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și S8+

Samsung Galaxy S8 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone disponibil în prezent pe piață, este unul dintre cele mai bune modele de telefon din istorie.

Și, cu siguranță, este cel mai bun telefon pe care Samsung la realizat vreodată.

În urma problemelor cu Galaxy Note 7, Samsung a decis să ia măsuri extrem de stricte, supunând bateria telefonului Galaxy S8 și S8+ la teste foarte dure.

Aceste teste sunt acum prezentate într-un videoclip oficial.

Rechemarea lui Galaxy Note 7 și necazurile cu bateria care se autoaprinde a acestuia este, probabil, cea mai mare problemă care Samsung a avut-o încă de la înființarea sa.

Cu toate acestea, astăzi, Samsung Galaxy S8, pare destinat pentru succes și performanță, producătorul pare să fi trecut cu bine peste acest eșec, și a învățat lecțiile necesare pentru a nu mai face aceleași greșeli.

Pentru a se asigura că bateriile care dau viață lui Galaxy S8 nu mai reprezintă o problemă, firma a prezentat modul sau de testare, extrem de riguros, mult mai strict decât ceea ce se face în restul industriei mobile mondiale.

 Testele la care sunt supuse telefoanele înainte de lansare sunt de multe ori foarte ciudate, inedite și interesante. De la zgârâieri pe ecran sau pe carcasă, lovituri cu ciocanul, impact cu solul, călcat cu mașina, aruncat ca o minge, până la ținerea în apă, este îndoit, apropiat de flacără, ținut la temperaturi extreme sau chiar se trage cu arma asupra lui. Nu vă recomandăm să faceți astfel de teste cu telefonul dumneavoastră! 

Acum, Samsung a publicat un film impresionant, dezvăluind toate testele la care sunt supuse smartphone-urile pentru a fi verificate dacă acestea nu se supraîncălzesc sau nu pot exploda din varii cauze în timpul utilizării.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte baterii, bateria lui Samsung Galaxy S8 nici măcar nu explodează atunci când este străpunsă.

Acest film demonstrează amploarea efortului făcut de Samsung, faptul că a învățat din greșeli, pentru a face uitat momentul nefast prin care a trecut cu Galaxy Note 7.

Imaginile din această prezentare duc la respect și generează încredere pentru firma Samsung Electronics.

Cu toate acestea, va fi nevoie de câteva luni pentru a fi cu adevărat siguri că bateria nu este un pericol, pentru noi și pentru telefon, în contextul utilizării reale.

În afara condițiilor de testare de laborator, consumatorii folosesc uneori smartphone-ul lor în mod și uneori în scopuri imprevizibile, ceea ce poate duce la consecințe grave și neașteptate.

După ce am văzut modul cum este testată bateria de pe Galaxy S8, sinceri să fim avem toată încrederea în funcționarea ireproșabilă a noului smartphone de la Samsung.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...