Acasă Stiri Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și...

Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și S8+

Samsung Galaxy S8 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone disponibil în prezent pe piață, este unul dintre cele mai bune modele de telefon din istorie.

Și, cu siguranță, este cel mai bun telefon pe care Samsung la realizat vreodată.

În urma problemelor cu Galaxy Note 7, Samsung a decis să ia măsuri extrem de stricte, supunând bateria telefonului Galaxy S8 și S8+ la teste foarte dure.

Aceste teste sunt acum prezentate într-un videoclip oficial.

Rechemarea lui Galaxy Note 7 și necazurile cu bateria care se autoaprinde a acestuia este, probabil, cea mai mare problemă care Samsung a avut-o încă de la înființarea sa.

Cu toate acestea, astăzi, Samsung Galaxy S8, pare destinat pentru succes și performanță, producătorul pare să fi trecut cu bine peste acest eșec, și a învățat lecțiile necesare pentru a nu mai face aceleași greșeli.

Pentru a se asigura că bateriile care dau viață lui Galaxy S8 nu mai reprezintă o problemă, firma a prezentat modul sau de testare, extrem de riguros, mult mai strict decât ceea ce se face în restul industriei mobile mondiale.

 Testele la care sunt supuse telefoanele înainte de lansare sunt de multe ori foarte ciudate, inedite și interesante. De la zgârâieri pe ecran sau pe carcasă, lovituri cu ciocanul, impact cu solul, călcat cu mașina, aruncat ca o minge, până la ținerea în apă, este îndoit, apropiat de flacără, ținut la temperaturi extreme sau chiar se trage cu arma asupra lui. Nu vă recomandăm să faceți astfel de teste cu telefonul dumneavoastră! 

Acum, Samsung a publicat un film impresionant, dezvăluind toate testele la care sunt supuse smartphone-urile pentru a fi verificate dacă acestea nu se supraîncălzesc sau nu pot exploda din varii cauze în timpul utilizării.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte baterii, bateria lui Samsung Galaxy S8 nici măcar nu explodează atunci când este străpunsă.

Acest film demonstrează amploarea efortului făcut de Samsung, faptul că a învățat din greșeli, pentru a face uitat momentul nefast prin care a trecut cu Galaxy Note 7.

Imaginile din această prezentare duc la respect și generează încredere pentru firma Samsung Electronics.

Cu toate acestea, va fi nevoie de câteva luni pentru a fi cu adevărat siguri că bateria nu este un pericol, pentru noi și pentru telefon, în contextul utilizării reale.

În afara condițiilor de testare de laborator, consumatorii folosesc uneori smartphone-ul lor în mod și uneori în scopuri imprevizibile, ceea ce poate duce la consecințe grave și neașteptate.

După ce am văzut modul cum este testată bateria de pe Galaxy S8, sinceri să fim avem toată încrederea în funcționarea ireproșabilă a noului smartphone de la Samsung.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...