Acasă Stiri Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și...

Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și S8+

Samsung Galaxy S8 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone disponibil în prezent pe piață, este unul dintre cele mai bune modele de telefon din istorie.

Și, cu siguranță, este cel mai bun telefon pe care Samsung la realizat vreodată.

În urma problemelor cu Galaxy Note 7, Samsung a decis să ia măsuri extrem de stricte, supunând bateria telefonului Galaxy S8 și S8+ la teste foarte dure.

Aceste teste sunt acum prezentate într-un videoclip oficial.

Rechemarea lui Galaxy Note 7 și necazurile cu bateria care se autoaprinde a acestuia este, probabil, cea mai mare problemă care Samsung a avut-o încă de la înființarea sa.

Cu toate acestea, astăzi, Samsung Galaxy S8, pare destinat pentru succes și performanță, producătorul pare să fi trecut cu bine peste acest eșec, și a învățat lecțiile necesare pentru a nu mai face aceleași greșeli.

Pentru a se asigura că bateriile care dau viață lui Galaxy S8 nu mai reprezintă o problemă, firma a prezentat modul sau de testare, extrem de riguros, mult mai strict decât ceea ce se face în restul industriei mobile mondiale.

 Testele la care sunt supuse telefoanele înainte de lansare sunt de multe ori foarte ciudate, inedite și interesante. De la zgârâieri pe ecran sau pe carcasă, lovituri cu ciocanul, impact cu solul, călcat cu mașina, aruncat ca o minge, până la ținerea în apă, este îndoit, apropiat de flacără, ținut la temperaturi extreme sau chiar se trage cu arma asupra lui. Nu vă recomandăm să faceți astfel de teste cu telefonul dumneavoastră! 

Acum, Samsung a publicat un film impresionant, dezvăluind toate testele la care sunt supuse smartphone-urile pentru a fi verificate dacă acestea nu se supraîncălzesc sau nu pot exploda din varii cauze în timpul utilizării.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte baterii, bateria lui Samsung Galaxy S8 nici măcar nu explodează atunci când este străpunsă.

Acest film demonstrează amploarea efortului făcut de Samsung, faptul că a învățat din greșeli, pentru a face uitat momentul nefast prin care a trecut cu Galaxy Note 7.

Imaginile din această prezentare duc la respect și generează încredere pentru firma Samsung Electronics.

Cu toate acestea, va fi nevoie de câteva luni pentru a fi cu adevărat siguri că bateria nu este un pericol, pentru noi și pentru telefon, în contextul utilizării reale.

În afara condițiilor de testare de laborator, consumatorii folosesc uneori smartphone-ul lor în mod și uneori în scopuri imprevizibile, ceea ce poate duce la consecințe grave și neașteptate.

După ce am văzut modul cum este testată bateria de pe Galaxy S8, sinceri să fim avem toată încrederea în funcționarea ireproșabilă a noului smartphone de la Samsung.

Stiri

Cum să mutați bara URL în partea de jos pe ecran la browserul Samsung Internet

Samsung Internet este browserul stoc pentru fiecare telefon și tabletă Galaxy produsă de compania Samsung. Este foarte simplu de utilizat, puteți opta...

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....

Mai multe telefoane Galaxy vor fi rezistente la apă în 2022 dar tabletele nu

Rezistența la apă este o caracteristică care nu apare suficient de des în titluri. Cu toate acestea, cei doi mari jucători din...