Acasă Stiri Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și...

Prezentare video cu impresionanta testare a bateriei la Samsung Galaxy S8 și S8+

Samsung Galaxy S8 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone disponibil în prezent pe piață, este unul dintre cele mai bune modele de telefon din istorie.

Și, cu siguranță, este cel mai bun telefon pe care Samsung la realizat vreodată.

În urma problemelor cu Galaxy Note 7, Samsung a decis să ia măsuri extrem de stricte, supunând bateria telefonului Galaxy S8 și S8+ la teste foarte dure.

Aceste teste sunt acum prezentate într-un videoclip oficial.

Rechemarea lui Galaxy Note 7 și necazurile cu bateria care se autoaprinde a acestuia este, probabil, cea mai mare problemă care Samsung a avut-o încă de la înființarea sa.

Cu toate acestea, astăzi, Samsung Galaxy S8, pare destinat pentru succes și performanță, producătorul pare să fi trecut cu bine peste acest eșec, și a învățat lecțiile necesare pentru a nu mai face aceleași greșeli.

Pentru a se asigura că bateriile care dau viață lui Galaxy S8 nu mai reprezintă o problemă, firma a prezentat modul sau de testare, extrem de riguros, mult mai strict decât ceea ce se face în restul industriei mobile mondiale.

 Testele la care sunt supuse telefoanele înainte de lansare sunt de multe ori foarte ciudate, inedite și interesante. De la zgârâieri pe ecran sau pe carcasă, lovituri cu ciocanul, impact cu solul, călcat cu mașina, aruncat ca o minge, până la ținerea în apă, este îndoit, apropiat de flacără, ținut la temperaturi extreme sau chiar se trage cu arma asupra lui. Nu vă recomandăm să faceți astfel de teste cu telefonul dumneavoastră! 

Acum, Samsung a publicat un film impresionant, dezvăluind toate testele la care sunt supuse smartphone-urile pentru a fi verificate dacă acestea nu se supraîncălzesc sau nu pot exploda din varii cauze în timpul utilizării.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte baterii, bateria lui Samsung Galaxy S8 nici măcar nu explodează atunci când este străpunsă.

Acest film demonstrează amploarea efortului făcut de Samsung, faptul că a învățat din greșeli, pentru a face uitat momentul nefast prin care a trecut cu Galaxy Note 7.

Imaginile din această prezentare duc la respect și generează încredere pentru firma Samsung Electronics.

Cu toate acestea, va fi nevoie de câteva luni pentru a fi cu adevărat siguri că bateria nu este un pericol, pentru noi și pentru telefon, în contextul utilizării reale.

În afara condițiilor de testare de laborator, consumatorii folosesc uneori smartphone-ul lor în mod și uneori în scopuri imprevizibile, ceea ce poate duce la consecințe grave și neașteptate.

După ce am văzut modul cum este testată bateria de pe Galaxy S8, sinceri să fim avem toată încrederea în funcționarea ireproșabilă a noului smartphone de la Samsung.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...