The Frame, televizor când este pornit, operă de artă când este oprit

1475

Samsung The Frame reimaginează modul în care un televizor se poate integra în casă, cu îmbunătățiri intuitive și o gamă extinsă de opere de artă. Samsung Electronics America a anunțat o nouă evoluție a televizorului The Frame. Cu funcții îmbunătățite, cu noi opțiuni de personalizare și mai mult de 800 de lucrări de artă disponibile, The Frame 2018 transformă camera de zi într-un spațiu încântător. Samsung a lansat anul trecut televizorul The Frame, la CES 2017 Las Vegas.

Proprietarii televizorului The Frame au mai multe variante ca oricând să personalizeze aspectul camerei. Samsung Art Store, cea mai mare platformă de artă din lume, găzduiește o bibliotecă foarte variată de opere de artă, cu lucrări din cele mai faimoase muzee, galerii de artă și de la cei mai renumiți artiști din întreaga lume.

Am conceput și realizat The Frame pentru cei care iubesc un televizor mare, frumos, dar se străduiesc să-și umple locul din jurul unui ecran negru, când televizorul este oprit„, a declarat Dave Das, senior vicepreședinte la Samsung Electronics America. „Poți să călătorești în toată lumea și să fie greu să descoperi toate operele de artă care sunt acum disponibile pe The Frame„.

Indiferent dacă preferă să schimbe aspectul camerei lor în fiecare lună sau doresc să aducă un decor proaspăt pentru o petrecere, utilizatorii pot personaliza The Frame pentru a-și crea estetica preferată în orice cameră. Datorită îmbunătățirii nivelului de interfață, proprietarii The Frame pot să caute diferite opere de artă în funcție de culorile camerei.

Frame-ul are un ecran clar, 4K UHD cu HDR10+, astfel încât utilizatorii pot vizualiza conținutul exact așa cum a intenționat producătorul respectivei emisiuni sau respectivului film. Similar cu linia QLED TV 2018 de la Samsung, The Frame 2018 vine cu noi capabilități inteligente, care facilitează configurarea rapidă și ușoară a noului televizor și accesarea conținutului. Cu Log Out, utilizatorii pot transfera rapid detaliile contului lor Wi-Fi, de pe telefonul lor la televizor, prin Bluetooth Low Energy fără a fi nevoiți să-și amintească sau reintroducă parola.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”Wireless Fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Agenția britanică pentru protecția sănătății, Health Protection Agency, a publicat un studiu de unde rezultă că expunerea la Wi-Fi nu este dăunătoare pentru sănătate.

Televizorul este echipat cu platforma inteligentă Bixby, astfel încât proprietarii pot folosi comenzile vocale pentru a-și căuta programele preferate și pentru a controla luminile compatibile, sunetul și alte aparate electrocasnice prin platforma SmartThings a companiei Samsung.

Atunci când nu este utilizat, senzorii de mișcare și luminozitate transformă televizorul într-o ramă cu o operă de artă. Frame 2018 vine cu patru rame personalizabile (vândute separat) de diferite culori – negru, alb, culoarea nucului și bej – pe care utilizatorii le pot schimba prin magneți, pentru a se potrivi cu designul interior al camerei.

Conexiunea One Invisible, este un singur cablu subțire și translucid care transmite televizorului atât curentul necesar pentru funcționare, cât și date AV, eliminând dezordinea cablurilor de sub televizor și necesitatea de a plasa televizorul în apropierea fișei pentru date sau a prizei de alimentare.

Televizorul Frame 2018 este disponibil pentru cumpărare pe site-ul Samsung din SUA. Acesta vine în două dimensiuni – o variantă de 55 de inch la prețul de 2.000 $ și o variantă de 65 de inch la prețul de 2.800 $. Cadrele personalizabile costă 200 de dolari pentru modelul de 55 de inchi și 250 $ pentru modelul de 65 de inch.

SURSĂSamsung News