Samsung a înregistrat „The Future Unfolds”, poate fi pentru Galaxy X

786

În Uniunea Europeană, Samsung Electronics dorește să rezerve denumirea „The Future Unfolds” ca marcă comercială. Ce poate să însemne acest lucru? Poate fi o denumire pentru viitorul smartphone pliabil al companiei sud-coreene? Momentan sunt întrebări fără răspuns. Samsung a declarat oficial că va prezenta un prototip de smartphone pliabil până la sfârșitul anului, denumit până acum Galaxy X.

Că Samsung a fost mult timp angajat în dezvoltarea unui smartphone pliabil este cunoscut deja în lungul și latul pământului. Numele vehiculat până acum, Samsung Galaxy X, a stârnit și mai stârnește imaginația tuturor fanilor Samsung și nu numai. Poate fi „The Future Unfolds” un slogan publicitar pentru acest smartphone pliabil?

The Future Unfolds – viitorul se desfășoară

Conform site-ului GalaxyClub, compania Samsung Electronics  a solicitat protecția mărcii „The Future Unfolds” la EUIPO. Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietatea Intelectuală (EUIPO) se ocupă de înregistrarea și protecția mărcilor în Uniunea Europeană. În multe privințe, chiar dacă întoarcem denumirea pe toate părțile, acesta este un motto foarte potrivit pentru unul dintre primele telefoane din lume cu afișaj pliabil. Sau poate că nu!

Numele de marcă „The Future Unfolds” se referă la mai multe categorii de produse. Sunt amintite aici aparate de uz casnic cum ar fi aspiratoare, mașini de spălat și aparate de aer condiționat. Mai sunt menționate, în documentația depusă și afișaje LED, căști VR, tablete, televizoare, lămpi LED, uscătoare și plite.

EUIPO, înființată în 1994 este o Agenție a Uniunii Europene. Are sediul în Spania la Alicante. EUIPO are un consiliu de administrație și un comitet bugetar, fiecare compus din câte un reprezentant din fiecare stat membru al UE, doi reprezentanți ai Comisiei Europene și un reprezentant din partea Parlamentului European.

Dar, mai este menționat ceva foarte interesant pentru noi: Smartphone-uri! Da, telefoanele și tabletele noastre iubite sunt menționate în documentația depusă de Samsung la EUIPO. Ele, la prima vedere nu par să joace un rol central. Prin urmare, cuvintele „Viitorul se desfășoară” se referă nu numai la posibile produse viitoare Galaxy. Motto-ul ar putea fi la fel de bine un slogan mai general pentru grupul sud-coreean. Sperăm că Samsung nu se ascunde după deget cu acest nou nume de marcă rezervat la EUIPO și în final să se refere la Galaxy X sau F.

Acest lucru nu schimbă faptul că alegerea cuvintelor este parcă cu dedicație. Se poate foarte bine atribui, acest motto, unui produs așteptat de mult timp de fanii Samsung. Poate, în cele din urmă, nu este mai mult decât atât: o aplicație interesantă de nume de marcă fără o legătură directă cu un anumit produs. Totuși, parcă denumirea ne spune ceva din domeniul smartphone!