Samsung The Premiere, imagini uimitoare, sunet și funcții inteligente

565
Samsung The Premiere 8K
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce mediul de casă a continuat să se dezvolte și să crească în semnificație pentru consumatorul obișnuit, gama de oferte de consum pentru acasă trebuie să continue să se extindă. Astfel, televizorul devine din ce în ce mai mult un hub de divertisment. Va fi o sursă pentru a ține pasul cu evenimentele actuale, partener de fitness și multe altele. Samsung și-a extins recent în ofertele Lifestyle cu proiectorul The Premiere. Cu acesta utilizatorii pot accesa toate caracteristicile de care au nevoie fără a compromite estetică.

The Premiere a fost anunțat pe 2 septembrie și este cel mai nou proiector ultra-scurt Samsung. Susținută de expertiza unică a tehnologiei TV Samsung, noua soluție oferă o calitate a imaginii 4K, un sunet spațial, un design rafinat și o serie de noi funcții inteligente pentru a face experiența de vizionare o plăcere. Noul proiector poate fi amplasat la doar 11,3 cm distanță de perete sau ecran. Premiere proiectează imaginea pe un ecran cu diagonala între 100 și 130 inch, o imagine de calitate incredibilă.

Mai jos parcurgem caracteristicile inovatoare oferite de cea mai nouă adăugare Samsung la linia sa Lifestyle TV (The Frame și The Terrace). Vom vedea modul în care crește experiența utilizatorului.

O imagine valorează cât o mie de cuvinte cu The Premiere

Imersiunea este numele jocului atunci când vine vorba de calitatea remarcabilă a imaginii oferită de The Premiere. Echipat cu tehnologie de ultimă oră Triple Laser, Premiere oferă o calitate și luminozitate remarcabilă a imaginii. Astfel oferă utilizatorului o experiență eficientă de vizionare, similară cinematografelor. Pe lângă suportul pentru rezoluția imaginii 4K, Premiere este primul proiector certificat HDR10+ din lume.

„O imagine valorează o mie de cuvinte”. Utilizarea modernă a sintagmei este atribuită lui Fred R. Barnard. Barnard a scris această frază în 1921 în revista de publicitate Printers Ink, promovând utilizarea imaginilor în reclame care apăreau pe părțile laterale ale tramvaielor.

În ceea ce privește culorile, RGB Triple Laser al The Premiere folosește elementele fundamentale ale culorii – roșu (R), verde (G) și albastru (B), pentru a oferi tonuri adevărate și vibrante. Proiectorul acoperă, de asemenea, 106% din BT.2020, un standard care măsoară cât de multă culoare poate fi reprezentată și stabilește cea mai largă gamă de culori de afișare (147% din gama de culori DCI-P3). Cu o gamă de contrast inovatoare care atinge 2.800 lumeni, acum utilizatorii au parte de scene luminoase și întunecate mai vii pe un ecran cu dimensiuni de până la 130 inch (3,3 metri) în confortul propriei case.

Dar ce ar fi calitatea excepțională a imaginii fără un sunet puternic și de impact care să o sprijine? Echipat cu difuzoare de 40W cu sunet premium, Premiere oferă sunet de 4.2 canale cu difuzoare și woofere încorporate în proiector. În acest fel elimină nevoia utilizatorilor de a-și încărca spațiul cu echipamente de sunet suplimentare. Mai mult, sunetul surround oferit de The Premiere este dotat cu tehnologia Acoustic Beam, care maximizează sunetul emis în stânga și dreapta pentru o experiență audio cu adevărat captivantă.

Conceput pentru a vă completa spațiul de acasă

Zilele instalării componentelor complexe, inestetice în spațiile dvs. se apropie de sfârșit. În premieră, Samsung a combinat tehnologia sa unică de vizionare cu portofoliul său de produse stil de viață pentru a oferi o soluție care oferă atât performanțe care vă definesc genul, cât și un design elegant și atractiv. Simplu de instalat și conectat, The Premiere este conceput pentru a sta chiar lângă perete. Un perete alb este tot ce ai nevoie!

Cu design alb minimalist, margini rotunjite și un finisaj estetic, Premiere poate fi elementul central pentru casa ta. În plus față de aspectul său atrăgător, proiectorul Samsung este compact și discret, cu capacitățile sale de proiectare ultra-scurte. Poate fi plasat chiar în fața peretelui, fără a fi nevoie de plasare în altă parte a camerei. Nu necesită nicio instalare complexă și se potrivește cu schimbarea tendințelor stilului de viață și decorului interior. Premiere vă armonizează spațiul și servește pentru a adăuga valoare estetică camerei dvs. Proiectorul are dimensiunile de 550 mm (lățime), 367 mm (lungime), o înălțime de 141 mm și cântărește 11,5 kg.

O experiență TV inteligentă cu noul proiector Samsung

Proiectorul Premiere nu vă cere să faceți compromisuri în ceea ce privește serviciile sau conectivitatea. Compatibil cu mai mulți asistenți vocali și acces la Samsung UI Smart TV, The Premiere oferă o experiență completă de televizor inteligent cu acces la Netflix, Amazon Prime Video, YouTube și multe altele.

Mai mult, proiectorul Samsung oferă aceleași opțiuni de conectivitate mobilă ca și gama inteligentă de televizoare a companiei, conform NewsSamsung. Oferă funcții precum „Tap View” printre altele.

Proiectorul Samsung oferă pasionaților de jocuri o experiență fantastică, oferind toate avantajele sale de imagine și sunet. Are întârzierea de intrare mică, astfel că jucătorii pot fi absorbiți complet în jocurile intense și de înaltă calitate.

Imagine, sunet și ușurință de instalare remarcabile, totul într-un pachet atrăgător, Samsung oferă totul în The Premiere. Proiectorul all-in-one de la Samsung oferă toate caracteristicile și utilitatea platforme Smart TV pentru ca utilizatorii să poată trăi de acasă o adevărată experiență cinematografică.