Acasă Stiri The Wall primul televizor Samsung MicroLED de 146 inch

The Wall primul televizor Samsung MicroLED de 146 inch

Am mai scris în ultimul timp că Samsung lucrează la dezvoltarea de tehnologii alternative pentru televizoarele premium de ultimă generație. Compania s-a concentrat în special pe tehnologia MicroLED și acum Samsung a prezentat The Wall, cea mai recentă creație a sa la Consumer Electronics Show 2018, un televizor modular MicroLed.

Conform News.samsung compania îl descrie ca fiind primul televizor modular 4K de 146 de inch, (370,84 cm.) din lume. Dispune de tehnologia MicroLED, cu LED-uri de dimensiuni mici, care sunt mult mai mici decât LED-urile actuale existente și este dotat cu mai multe caracteristici inovatoare.

Samsung se pare că a pariat pe tehnologia MicroLED pentru a-și îmbunătăți afacerea cu televizoare premium. În timp ce compania nu mai este interesată de realizarea televizoarelor OLED, MicroLED-urile au câteva trăsături OLED. Ambele sunt realizate cu diode emițătoare de lumină și sunt auto-emițătoare de lumină. Ce înseamnă asta? Înseamnă că fiecare sub-pixel produce propria lumină și nu mai este nevoie de o lumină de fundal dedicată.

Ecranele MicroLED oferă un negru intens și contraste înalte, față de ecranele OLED și mai au un avantaj suplimentar – ușurința cu care pot fi produse. Aceste panouri sunt și mai subțiri decât OLED-rile.

The Wall de la Samsung se poate transforma în orice dimensiune și oferă o gamă de culori incredibilă. Televizorul în sine are un design pe bază de module, fără margini, care permite clienților să personalizeze dimensiunea și forma televizorului conform preferințelor acestora. Ecranul poate fi conectat simultan la mai multe dispozitive, cum ar fi ecrane suplimentare. Samsung spune că această multi-conectivitate nu va afecta performanța televizorului The Wall. Complet scalabile, ecranele proiectate de Samsung se pot contopi unul în altul pentru a forma un singur ecran gigant.

Compania nu a dezvăluit câte module are acest televizor. Nici măcar nu a specificat câte module erau în conceptul prezentat la CES 2018.

Și acum cireașa de pe tort: MicroLed nu se poate „arde”, ca OLED-ul după mai mulți ani de folosire.

Televizorul a apărut la sfârșitul anilor 1920 în formă mecanică, aceste televizoare au fost comercializate în perioada 1928-1934 în Regatul Unit, Statele Unite și Uniunea Sovietică. Televizoarele au devenit un produs de consum după al doilea război mondial în formă electronică, folosind tuburi catodice. Televiziunea difuzată în culori a apărut după 1953.

Samsung a spus că va dezvălui mai multe informații despre The Wall cu ocazia unei lansări globale mai târziu în această primăvară.

Nici un preț nu a fost comunicat de Samsung în timpul prezentării sale. The Wall va fi comercializat începând cu această primăvară în SUA și Coreea de Sud. Nu a fost menționată o dată a introducerii acestuia pe piața europeană.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...