Tiberiu Dobre este noul VP Samsung Electronics România & Bulgaria

101
Tiberiu Dobre
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics România & Bulgaria anunțat ieri numirea lui Tiberiu Dobre, Head of Mobile eXperience pentru România & Bulgaria, în funcția de Vicepreședinte al companiei. Noua structură a conducerii companiei reflectă contribuția semnificativă adusă de Tiberiu Dobre la succesul și creșterea acesteia. Numirea sa fiind atestată nu doar de către leadership-ul local, ci și de cel de la nivel european și global.

În calitate de Vicepreședinte, Tiberiu Dobre va fi responsabil de coordonarea și implementarea strategiilor comerciale pentru a consolida poziția Samsung pe piața locală și europeană.

„Mă simt onorat să preiau această funcție și sunt recunoscător pentru încrederea acordată. Mă voi dedica în continuare eforturilor de a consolida poziția companiei pe piața locală și europeană. Privind în viitor, sunt entuziasmat de oportunitățile și provocările care mă așteaptă. Sunt încrezător că împreună cu echipa vom continua să aducem inovație și excelență în tot ceea ce facem”. A spus Tiberiu Dobre, Vicepreședinte și Head of Mobile eXperience la Samsung România & Bulgaria, potrivit ThePracticeRomânia.

Cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei și al vânzărilor, Tiberiu Dobre a dovedit o capacitate remarcabilă de management și o înțelegere aprofundată a nevoilor pieței locale și europene. El va continua să își exercite atribuțiile de Head of Division pentru departamentul de Mobile eXperience. În același timp va prelua și responsabilitățile din rolul de Vicepreședinte alături de omologul său, Victor Armășelu, VP & Head of Consumer Electronics Division.

Înainte de a se alătura echipei Samsung, Tiberiu a deținut poziții de conducere în companii precum Vodafone, HP sau Nokia. În această perioadă el a acumulat o vastă experiență în domeniul vânzărilor și al managementului. Tibi face parte din echipa Samsung Electronics de aproape 6 ani (2018), când a acceptat provocarea de a superviza și gestiona activitățile echipei de Mobile eXperience din regiune.

Această numire subliniază totodată și angajamentul continuu al Samsung față de recunoașterea și promovarea performanței și aptitudinilor de leadership excepționale din cadrul companiei. De altfel, în 2023, Samsung a fost desemnată ca fiind „Cel Mai Bun Angajator din Lume” de Forbes. Distincția marchează al patrulea an consecutiv în care Samsung obține această clasare în top. Este o realizare cu adevărat impresionantă, care atestă eforturile companiei de a susține angajații în a-și atinge potențialul.