Toate detaliile despre viitorul telefon Samsung Galaxy A25

260
Toate detaliile despre viitorul telefon Samsung Galaxy A25
Sursa foto: via winfuture.de

Reîmprospătarea de către Samsung a seriei Galaxy A începe acum în Europa. Dintre viitoarele modele ale acestei serii despre Samsung Galaxy A25 s-a vorbit cel mai mult până acum. Odată cu Galaxy A25, în decembrie va fi lansat pe piață un nou model entry-level al smartphone-urilor mid-range care au fost vândute de sute de milioane de ori. Acum avem toate detaliile despre acest telefon.

Samsung Galaxy A25 este deja listat de mai mulți comercianți online din Elveția, potrivit WinFuture. Dispozitivul este programat să fie pus în vânzare în țara cantoanelor undeva între 7 și 19 decembrie și va costa cel puțin 279 franci elvețieni. Telefonul ar trebui să coste aproximativ la fel în euro, adică în jur de 269 până la 289 de euro.

Pentru acești bani primiți un display OLED cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri), cu rezoluția 2340 x 1080 pixeli. Ecranul are o rată reîmprospătare de până la 120 herți și, prin urmare, cel puțin din acest punct de vedere, este o îmbunătățire față de Samsung Galaxy A24. Modelul anterior avea caracteristici similare de oferit în ceea ce privește ecranul.

Sub capotă se folosește acum Samsung Exynos 1280, un procesor octa-core (cu opt nuclee), dintre care două nuclee high-end care ajung la maximum 2,2 gigaherți și un modem 5G integrat. În ceea ce privește performanța, există o ușoară creștere față de Galaxy A24, care avea un cip MediaTek și nu avea suport 5G. Există și un upgrade ca memorie, Galaxy A25 va fi lansat cu 6GB de memorie RAM și 128GB stocare. În funcție de țară și regiune, va fi disponibilă și o versiune cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare.

În departamentul foto nu există modificări majore față de Galaxy A24. Samsung Galaxy A25 va avea o camera principală de 50MP cu o deschidere f/1.8 și OIS (stabilizator optic de imagine). Mai are o cameră de 8MP cu F/2,2 cu unghi larg (120 de grade) și una macro de 2MP. Camera frontală are 13 megapixeli. Galaxy A25 5G are o baterie cu capacitate de 5.000 mAh. Caracteristicile suplimentare includ NFC, WLAN și Bluetooth 5.1, precum și o conexiune jack de 3,5 mm.

WLAN – Wireless Local Area Network (conexiune făra fir, prin unde radio pentru două sau mai multe dispozitive). Termenii WLAN și Wi-Fi sunt adesea utilizați interschimbabil, dar nu trebuie confundat WLAN cu Wi-Fi. O rețea Wi-Fi este un tip de WLAN.

Noul smartphone de gamă medie de la Samsung are un slot pentru carduri Micro-SD pentru a extinde memoria cu până la 1 terabyte. Cititorul de amprentă este amplasat în butonul de pornire, deși Samsung a schimbat puțin marginea lui A25 față de modelul anterior și permite zonei butoanelor să iasă ușor în afară. Galaxy A25 5G va avea Android 14 și Samsung One UI 6 din cutie.