TogetherChallenge pe Galaxy Watch: prin intermediul Samsung Health

283
TogetherChallenge pe Galaxy Watch
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, prin intermediul aplicației Samsung Health, lansează un nou challenge pentru posesorii ceasurilor Galaxy Watch. Noua provocare încurajează astfel un stil de viață activ și sănătos pentru posesorii de ceasuri Galaxy Watch. Într-un efort colectiv, la nivel international, compania își propune să promoveze adoptarea unor obiceiuri sănătoase și a unui stil de viață mai activ prin intermediul acestei provocări. Toți utilizatorii de Galaxy Watch, indiferent de generație, pot participa în cadrul provocării #TogetherChallenge accesând aplicația Samsung Health.

TogetherChallenge reunește avantajele tehnologiei și progresul personal în ceea ce privește obiectivele de sănătate. În acest fel activitatea fizică va deveni una plăcută, realizată la unison cu prietenii sau alți fani Galaxy din întreaga lume. Challenge-ul a început pe 22 august și va dura până pe 31 august, fiind disponibil prin intermediul aplicației Samsung Health.

Cu un Galaxy Watch de orice generație puteți participa la TogetherChallenge

TogetherChallenge invită utilizatorii să atingă un obiectiv zilnic de 10.000 pași. Acest lucru înseamnă 100.000 pași cumulați în cele 10 zile în care se desfășoară provocarea. Utilizând aplicația Samsung Health, participanții își pot monitoriza și urmări cu ușurință progresul pe parcursul challenge-ului și pot încorpora astfel în mod practic funcționalitățile ceasurilor în efortul lor de a adopta un stil de viață mai activ și mai echilibrat.

„Într-o lume cu un ritm de viață tot mai alert și solicitant, ceasurile Galaxy Watch și aplicația Samsung Health sunt partenerii perfecți pentru starea noastră de bine. Cu ajutorul lor ne educăm și îmbunătățim obiceiurile zilnice într-un mod cât mai simplu și totodată eficient. Tehnologia este un aliat indispensabil în monitorizarea parametrilor importanți pentru starea noastră de sănătate. Ne putem monitoriza ritmul cardiac, nivelul de stres de zi cu zi sau calitatea somnului. Toate aceste aspecte urmărite și optimizate ne ajută să ne îmbunătățim calitatea generală a vieții. În același timp, ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să îmbinăm cu mai multă grijă activitățile dintr-un program de zi aglomerat pentru a ne atinge obiectivele personale de bunăstare și sănătate.” A declarat Simona Panait, Director de Marketing, Samsung Electronics România & Bulgaria, potrivit ThePractice România.

Samsung Health este disponibil pe toate telefoanele Galaxy, inclusiv pe ceasurile Galaxy Watch. Aplicația de sănătate Samsung reprezintă conexiunea ideală dintre tehnologie și evaluarea stării de sănătate a utilizatorului.

Utilizatorii care finalizează Together Challenge cu brio, atingând obiectivul de 100.000 de pași în 10 zile vor primi la final un cod de reducere de 10% pentru achiziționarea celui mai nou model de smartwatch de la Samsung (Galaxy Watch 6), începând cu data de 1 septembrie 2023.