Cardurile TransferWise acceptate de Samsung Pay în Marea Britanie

663
Sursa Foto: sammobile.com

Samsung extinde lista emitenților care susțin serviciul său de plăți mobile. Compania sud-coreeană a anunțat vineri că Samsung Pay este acum disponibil membrilor cardurilor TransferWise din Regatul Unit. Toți clienții TransferWise din Marea Britanie vor putea acum să își adauge cardurile de debit la Samsung Pay. Serviciul de plăți mobile poate fi apoi utilizat pentru efectuarea plăților prin intermediul acestor carduri.

Portofelul digital al gigantului din Coreea de Sud va accepta acum MasterWard de debit TransferWise și Mastercard de debit pentru Business. Acest lucru va permite utilizarea cardurile pe terminalele Samsung Pay și online în peste 50 de valute din peste 70 de țări din întreaga lume.

Samsung Pay funcționează acum cu TransferWise

TransferWise nu este o bancă convențională, de fapt nici nu are o licență bancară convențională. Este un serviciu de transfer de bani online din Londra, care oferă conturi pentru persoane fizice și juridice, conform SamMobile. Acestea sunt conturi cu mai multe monede care pot trimite, primi, deține și converti mai multe monede toate într-un singur cont.

Cu TransferWise puteți deține atât dolari ​​cât și lire sterline în cont. De exemplu, dacă efectuați o tranzacție în USD, cardul de debit va încasa automat suma în moneda relevantă, astfel încât să nu plătiți taxe suplimentare pentru tranzacțiile internaționale. De asemenea, se pot pot converti foarte convenabil valutele din contul dvs. Puteți opta pentru cel mai bun curs de schimb în comparație cu băncile convenționale.

TransferWise a fost fondat în 2011 de Taavet Hinrikus, primul angajat al Skype și consultantul financiar Kristo Käärmann. TransferWise este disponibil în 12 limbi: engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, japoneză, poloneză, portugheză, spaniolă, română, rusă și turcă.

TransferWise este utilizat pe scară largă de către întreprinderile și persoanele fizice din Marea Britanie pentru acest scop. Samsung a specificat că momentan numai membrii cardurilor care au o adresă în Marea Britanie vor putea folosi cardurile cu Samsung Pay. Toate tranzacțiile vor fi criptate și securizate atât de către emitenții de carduri cât și de sistemul de securitate Samsung.