Actualizare „Try Galaxy”, utilizatorii non-Android pot testa Flip 5 și Fold 5

261
Try Galaxy Galaxy Z Flip 5 Z Fold 5
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Aplicația “Try Galaxy – Încercați Galaxy” a fost lansată de Samsung pentru a da posibilitatea utilizatorilor de telefoane non-Android de a experimenta telefoanele Samsung Galaxy. Aplicația a fost descărcată de peste șapte milioane de ori de la lansarea sa în 2022. Utilizatorii aplicației pot cunoaște acum caracteristicile cheie ale noilor telefoane pliabile Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, dar și a interfeței One UI 5.1.1 fără să dețină un smartphone Galaxy.

Samsung a anunțat că a lansat o actualizare pentru aplicația sa „Try Galaxy”, permițând utilizatorilor de smartphone-uri non-Android să testeze intuitiv One UI 5.1.1 și să exploreze funcțiile noilor Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5. Aplicația „Încercați Galaxy” funcționează numai cu Safari pe dispozitivele iOS lansate începând cu 16 septembrie 2016, potrivit SamsungNewsroom. Pentru a prezenta pe deplin beneficiile ecranului captivant al lui Galaxy Z Fold 5, aplicația actualizată „Încercați Galaxy” oferă și o nouă funcție care utilizează două telefoane conectate pentru a simula experiența pliabilă.

Cu Try Galaxy utilizatorii de telefoane non-Android pot vede ce pot noile pliabile

După descărcarea aplicației „Încercați Galaxy”, utilizatorii pot învăța din tutoriale utile și pot explora aplicațiile și widget-urile ca și cum ar fi experimentat pe ecranul de pornire al unui telefon Galaxy. De asemenea, pot încerca alte funcții inovatoare și unice disponibile prin Samsung Galaxy. În special, aplicația nou îmbunătățită evidențiază caracteristicile cheie de pe Flip 5, Galaxy Z Fold 5 și One UI 5.1.1.

Experiență FlexCam. Utilizatorii pot explora modul FlexCam al Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot experimenta modul în care aceste dispozitive pliabile deblochează noi capabilități. Un exemplu este fotografierea unor momente memorabile într-o varietate de unghiuri creative. Ecranul extern mare alui Galaxy Z Flip 5 permite experiențe selfie rapide și ușor de verificat.

În 2023 sunt aproximativ 3,6 miliarde de oameni din întreaga lume care dețin telefoane Android în peste 190 de țări din întreaga lume. La nivel global, Android OS deține ~71% din cota de piață a sistemelor de operare mobilă.

Ecran captivant și multitasking fără întreruperi. Utilizatorii de telefoane non-Android pot conecta două dispozitive pentru a crea un ecran conectat. În acest fel vor simula experiența ecranului mare aflat pe Galaxy Z Fold 5. Prin demonstrații video, utilizatorii pot vizualiza conținutul video pe un ecran complet captivant. De asemenea, pot experimenta o productivitate puternică prin funcții îmbunătățite de glisare și plasare. Astfel vor avea un multitasking fără întreruperi atunci când mută conținutul între ecrane.

Ecosistem conectat. Utilizatorii pot afla ce are de oferit ecosistemul Galaxy. De exemplu: Partajare rapidă între dispozitivele apropiate și îndepărtate, datele despre compoziția corpului cu Samsung Health atunci când sunt asociate cu un Galaxy Watch și multe alte posibilități interesante oferite de dispozitivele Galaxy. Toate acestea sunt prezentate prin interfața Samsung One UI 5.1.1.

Try Galaxy este acum disponibil în mai multe limbi

Până acum aplicația a fost disponibilă în 14 limbi, inclusiv arabă, bahasa indoneziană, chineză (China/Taiwan), engleză, franceză, franceză (canadiană), germană, japoneză, portugheză (Brazilia), spaniolă, spaniolă (Mexic), suedeză și vietnameză.

Pentru a ajunge la mai mulți utilizatori non-Galaxy din întreaga lume, Aplicația „Try Galaxy” acceptă acum 20 de limbi. Cu noua actualizarea au mai fost adăugate limbile coreeană, cehă, maghiară, spaniolă din America Latină și Rusă.

Sursă foto: Samsung

De la lansarea aplicației în 2022 aceasta a fost descărcată de aproximativ 7 milioane de ori. Aplicația este disponibilă pentru descărcare printr-o simplă scanare a codului QR. Pentru a explora numeroasele beneficii ale trecerii la Galaxy, vizitați www.trygalaxy.com.