În U.K. cumpărătorii de Galaxy S7 Edge primesc gratuit un Gear Fit 2

1926

Persoanele din Regatul Unit, care cumpără Samsung Galaxy S7 Edge vor primi gratuit un Gear Fit 2.

Cum Samsung Galaxy S8 este așteptat să se lanseze în luna aprilie, Samsung încearca să ajute retailerii să reducă stocurile de Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Această profitabilă afacere are loc din 12 ianuarie până în 28 februarie 2017.

Se achiziționează telefonul de la orice comerciant cu amănuntul sau on-line din U.K. și apoi se intră pe site-ul Samsung pentru confirmare, după care se primește trackerul fitness.

Gear FIT 2 ajunge în posesia clientului prin livrare a doua zi, pentru o adresă din Marea Britanie sau printr-o livrare de 2-4 zile pentru o adresă din afara Angliei.

Samsung Gear Fit 2 are un ecran de 1,5 inch Super AMOLED cu o rezoluție de 216 x 432 pixeli. Acesta este alimentat de un procesor de 1 GHz dual-core cu 512 MB de RAM. Este dotat cu 4 GB de stocare nativă, și este alimentat de la un acumulator 200mAh.

Ușor de purtat, are un rating de certificare IP68, care îi permite să fie scufundat la aproape 1.5m timp 30 de minute, și să nu se înece.

Gear Fit 2 ruleaza sistemul de operare Tizen, și poate colabora cu telefoanele care rulează Android 4.4 sau mai mult. Foarte curând, va începe să lucreze cu Apple iPhone 5 și cu cele superioare lui.

  Particula Fit vine de la termenul de fitness. Este echivalent cu – condiție fizică. Fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit, începând cu alimentația și continuând cu parcticarea sportului. 

Gear Fit 2 include capabilități GPS și de monitorizare a ritmului cardiac. Grație sistemului de monitorizare a activității, stie ce faci în orice moment. Numără pașii, calculează numărul de calorii pe care le-ai ars în timpul activității fizice desfășurate.

Dispozitivul este evaluat la echivalentul a 215 $ USD, făcându-l un valoros cadou și companion pentru cei ce cumpără Samsung Galaxy S7 Edge în U.K.

VIAPhoneArena