Acasă Stiri În U.K. cumpărătorii de Galaxy S7 Edge primesc gratuit un Gear Fit...

În U.K. cumpărătorii de Galaxy S7 Edge primesc gratuit un Gear Fit 2

Persoanele din Regatul Unit, care cumpără Samsung Galaxy S7 Edge vor primi gratuit un Gear Fit 2.

Cum Samsung Galaxy S8 este așteptat să se lanseze în luna aprilie, Samsung încearca să ajute retailerii să reducă stocurile de Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Această profitabilă afacere are loc din 12 ianuarie până în 28 februarie 2017.

Se achiziționează telefonul de la orice comerciant cu amănuntul sau on-line din U.K. și apoi se intră pe site-ul Samsung pentru confirmare, după care se primește trackerul fitness.

Gear FIT 2 ajunge în posesia clientului prin livrare a doua zi, pentru o adresă din Marea Britanie sau printr-o livrare de 2-4 zile pentru o adresă din afara Angliei.

Samsung Gear Fit 2 are un ecran de 1,5 inch Super AMOLED cu o rezoluție de 216 x 432 pixeli. Acesta este alimentat de un procesor de 1 GHz dual-core cu 512 MB de RAM. Este dotat cu 4 GB de stocare nativă, și este alimentat de la un acumulator 200mAh.

Ușor de purtat, are un rating de certificare IP68, care îi permite să fie scufundat la aproape 1.5m timp 30 de minute, și să nu se înece.

Gear Fit 2 ruleaza sistemul de operare Tizen, și poate colabora cu telefoanele care rulează Android 4.4 sau mai mult. Foarte curând, va începe să lucreze cu Apple iPhone 5 și cu cele superioare lui.

  Particula Fit vine de la termenul de fitness. Este echivalent cu – condiție fizică. Fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit, începând cu alimentația și continuând cu parcticarea sportului. 

Gear Fit 2 include capabilități GPS și de monitorizare a ritmului cardiac. Grație sistemului de monitorizare a activității, stie ce faci în orice moment. Numără pașii, calculează numărul de calorii pe care le-ai ars în timpul activității fizice desfășurate.

Dispozitivul este evaluat la echivalentul a 215 $ USD, făcându-l un valoros cadou și companion pentru cei ce cumpără Samsung Galaxy S7 Edge în U.K.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...