Acasă Stiri Un posibil Samsung Galaxy J5 (2017) primește certificare Wi-Fi

Un posibil Samsung Galaxy J5 (2017) primește certificare Wi-Fi

Un nou smartphone Samsung care poartă numărul de model SM-J530FM/DS a fost certificat de către Wi-Fi Alliance.

În conformitate cu speculațiile din mass-media tech on-line, Samsung va comercializa în cele din urmă acest dispozitiv ca Galaxy J5 (2017). Totuși, compania sud-coreeană nu a spus nimic despre planurile sale cu privire la această chestiune.

Samsung a împrospătat deja seria Galaxy A, și având în vedere că a trecut aproape un an de când versiunea 2016 de smartphone-uri Galaxy J a fost lansată, toată lumea se așteaptă ca telefoanele J să aibă parte și ele de același tratament.

Seria Galaxy J de la Samsung a devenit destul de populară și accesibilă în ultimii ani.

În ceea ce privește listarea în sine, nu dezvăluie aproape nimic despre specificațiile telefonului, dar nu menționează că dispozitivul va avea suport pentru dual-band Wi-Fi b/g/n/ac (2.4GHz și 5GHz).

Listarea, de asemenea, relevă faptul că telefonul va sprijini Wi-Fi Direct și, va veni cu Android 6.0 pre-instalat. Va fi interesant să vedem când Samsung va anunța acest telefon.

 Wi-Fi Direct folosește tehnologia Wi-Fi Protected Setup (WPS), care este o metodă simplă de a conecta securizat două dispozitive prin Wi-Fi. Wi-Fi Direct este o opțiune mult mai bună decât Bluetooth, când vorbim despre transferul de fișiere între două sau mai multe dispozitive, mobile, PC-uri, camere foto, imprimante.

În timp ce Samsung lucrează din greu la mult așteptatul Galaxy S8, compania se crede că pregătește o întreagă gamă de dispozitive mid-range destinate pieței.

După ce a lansat destul de multe telefoane seria Galaxy A, în țări precum India și China, în ultimele câteva săptămâni, gigantul tech sud-coreean pare că are în atenție mult mai accesibila serie Galaxy J, care a fost introdusă în 2015.

În timp ce specificațiile hardware ale lui Galaxy J5 (2017) nu au fost încă dezvăluite, zvonurile par să sugereze că modelul Galaxy J3 din acest an va fi livrat cu un display de 5 inch și 720p.

Un Qualcomm Snapdragon 430 SoC, 2GB de memorie RAM, 16GB de stocare și o baterie 2.600mAh.

Chiar dacă acestea sunt zvonuri, va fi interesant de văzut cât de mult din aceste zvonuri se vor adeveri în perioada următoare.

Între timp, Galaxy J7 (2017), va veni conform relatărilor, cu un ecran de 5,5 inch și 1080p, un cip Qualcomm Snapdragon 625 și 3GB de RAM.

Samsung Galaxy J5 (2017), acum a ieșit la suprafață, nu înseamnă că dispozitivul va fi în curând în magazine, trebuie să așteptăm, încă ceva timp.

Timpul va aduce, fără îndoială, mai multe detalii și specificații ale telefonului, deci vă vom ține la curent

Oricum suntem foarte aproape de momentul când Samsung va dezvălui aceste telefoane.

Telefoanele din seria Galaxy J 2017, nu au fost încă anunțate oficial de Samsung, dar sperăm să aflăm mai multe despre ele, în săptămânile următoare. S-ar putea obține unele informații despre ele chiar și la MWC 2017.

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...