Acasă Stiri Un posibil Samsung Galaxy J5 (2017) primește certificare Wi-Fi

Un posibil Samsung Galaxy J5 (2017) primește certificare Wi-Fi

Un nou smartphone Samsung care poartă numărul de model SM-J530FM/DS a fost certificat de către Wi-Fi Alliance.

În conformitate cu speculațiile din mass-media tech on-line, Samsung va comercializa în cele din urmă acest dispozitiv ca Galaxy J5 (2017). Totuși, compania sud-coreeană nu a spus nimic despre planurile sale cu privire la această chestiune.

Samsung a împrospătat deja seria Galaxy A, și având în vedere că a trecut aproape un an de când versiunea 2016 de smartphone-uri Galaxy J a fost lansată, toată lumea se așteaptă ca telefoanele J să aibă parte și ele de același tratament.

Seria Galaxy J de la Samsung a devenit destul de populară și accesibilă în ultimii ani.

În ceea ce privește listarea în sine, nu dezvăluie aproape nimic despre specificațiile telefonului, dar nu menționează că dispozitivul va avea suport pentru dual-band Wi-Fi b/g/n/ac (2.4GHz și 5GHz).

Listarea, de asemenea, relevă faptul că telefonul va sprijini Wi-Fi Direct și, va veni cu Android 6.0 pre-instalat. Va fi interesant să vedem când Samsung va anunța acest telefon.

 Wi-Fi Direct folosește tehnologia Wi-Fi Protected Setup (WPS), care este o metodă simplă de a conecta securizat două dispozitive prin Wi-Fi. Wi-Fi Direct este o opțiune mult mai bună decât Bluetooth, când vorbim despre transferul de fișiere între două sau mai multe dispozitive, mobile, PC-uri, camere foto, imprimante.

În timp ce Samsung lucrează din greu la mult așteptatul Galaxy S8, compania se crede că pregătește o întreagă gamă de dispozitive mid-range destinate pieței.

După ce a lansat destul de multe telefoane seria Galaxy A, în țări precum India și China, în ultimele câteva săptămâni, gigantul tech sud-coreean pare că are în atenție mult mai accesibila serie Galaxy J, care a fost introdusă în 2015.

În timp ce specificațiile hardware ale lui Galaxy J5 (2017) nu au fost încă dezvăluite, zvonurile par să sugereze că modelul Galaxy J3 din acest an va fi livrat cu un display de 5 inch și 720p.

Un Qualcomm Snapdragon 430 SoC, 2GB de memorie RAM, 16GB de stocare și o baterie 2.600mAh.

Chiar dacă acestea sunt zvonuri, va fi interesant de văzut cât de mult din aceste zvonuri se vor adeveri în perioada următoare.

Între timp, Galaxy J7 (2017), va veni conform relatărilor, cu un ecran de 5,5 inch și 1080p, un cip Qualcomm Snapdragon 625 și 3GB de RAM.

Samsung Galaxy J5 (2017), acum a ieșit la suprafață, nu înseamnă că dispozitivul va fi în curând în magazine, trebuie să așteptăm, încă ceva timp.

Timpul va aduce, fără îndoială, mai multe detalii și specificații ale telefonului, deci vă vom ține la curent

Oricum suntem foarte aproape de momentul când Samsung va dezvălui aceste telefoane.

Telefoanele din seria Galaxy J 2017, nu au fost încă anunțate oficial de Samsung, dar sperăm să aflăm mai multe despre ele, în săptămânile următoare. S-ar putea obține unele informații despre ele chiar și la MWC 2017.

Stiri

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...

Camera Samsung de 200MP va fi folosită prima dată de Motorola

Motorola, deținută acum de Lenovo, ar putea fi prima care folosește noua camera Samsung de 200 megapixeli. Xiaomi poate folosi această cameră...