Un succesor mai bun și mai performant decât Galaxy Note 7

1598

Dacă cineva a avut și mai are îndoieli în privința seriei Note și în special a succesorului lui Galaxy Note 7, DJ Koh a făcut lumină în acest caz. D-nul Koh, Președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics a arătat în cea mai recentă declarație că: „Vom aduce înapoi un telefon mai bun, mai sigur și un foarte inovator Note 8

Zvonuri anterioare despre acest telefon au mai fost, iar acum a venit și confirmarea.

La urma urmei, el – d-nul Koh – a făcut parte din echipa care a dezvoltat ideea pentru originalul stylus S Pen, deci este greu pentru el a lăsa deoparte un astfel de telefon.

S Pen – stylus, (sau stilou) este un mic instrument în formă de stilou, care este folosit pentru a introduce comenzi pe un ecran de computer sau telefon mobil. Mai este numit și stilou de calcul sau stilou digital. Stylus-ul (S-Pen) a fost făcut celebru cu seria Galaxy Note fabricată de Samsung Electronics. 

Samsung vrea să revitalizeze seria Note, să o facă mai performantă mai sigură și mult mai bună, acum că a descoperit problemele de la Note 7.

Linia Note are mulți fani și nostalgici iar Samsung nu îi va dezamăgi și va pregăti un succesor pe măsura așteptărilor.

Business Korea, scria cu puțin timp în urmă că Note 8 are planificat un ecran 4K, iar noi suntem siguri că va avea și ultimul Snapdragon 835 de la Qualcomm.

Mai rămâne de văzut ce surprize ne rezervă Samsung pe partea de design.

Foarte mulți dintre proprietarii de Galaxy Note 4 și Note 5, s-au „făcut în mod clar înțeleși că ei doresc un nou terminal Note”, a adaugat și Tim Baxter, șeful sucursalei Samsung Electronics din SUA.

Nu numai că suntem de acord, dar și așteptăm să vedem ce pregătește Samsung pentru acest an, pentru o nouă ediție Galaxy Note 8.

La urma urmei, Samsung trebuie să continue acest duel cu Apple – din care și noi avem de câștigat – care va lansa un OLED iPhone 8, cu un ecran de 5.8 inch, care inclue o anumită formă de recunoaștere a gesturilor faciale.

Până la toamnă când cade frunza ne așteptăm ca Samsung să contraatace cu toate forțele.