Acasă Stiri Qualcomm Snapdragon 835, o îmbunătățire cu 30% față de Snapdragon 821

Qualcomm Snapdragon 835, o îmbunătățire cu 30% față de Snapdragon 821

Qualcomm Snapdragon 835, o îmbunătățire cu 30% față de Snapdragon 821 ca performanțe GPU. GPU(unitate de procesare grafică, uneori numită și unitate de procesare vizuală (VPU), este un circuit electronic, special conceput pentru a manipula rapid și a modifica memoria pentru a accelera crearea de imagini la un afișaj).

Qualcomm a anunțat viitoarele chipset-uri, pentru smartphone-pilot, Snapdragon 835, luna trecută. Qualcomm a detaliat noua tehnologie de încărcare rapidă Snapdragon 835, Quick Charge 4.0.

Aceasta este, compatibilă cu standardul USB Power Delivery. Cu toate acestea, compania nu a dat detalii cu privire la mai multe îmbunătățiri ale performanței peste actualul chipset high-end.

Conform GFXbench, GPU Adreno 540 este cu aproximativ 30% mai rapid decât GPU Adreno 530, ca performanțe.

qualcomm-snapdragon-835

Se pare că chipset-ul are opt nuclee CPU Kryo la 2.2GHz. Dispozitivul are un ecran QHD de 5,9 inch, un procesor Snapdragon 835, 4GB RAM și stocare internă de 64 GB.

În departamentul de imagistică, platforma de referință dispune de o cameră primară de 20 MP și o cameră secundară de 12 MP. Ambele, precum și camerele de luat vederi din față-spate cu care se confruntă, pot înregistra clipuri video de 4K.

Ca de obicei, dispozitivul de referință este echipat cu o mulțime de senzori, inclusiv accelerometru, barometru, busola, giroscop, senzor de lumină, de proximitate, și termometru.

De asemenea, are opțiuni de conectivitate Bluetooth, GPS, NFC, și Wi-Fi.

Smartphone-urile și tabletele bazate pe Qualcomm Snapdragon 835 sunt de așteptat să fie anunțate în primul trimestru al anului 2017.

Samsung Galaxy S8, este primul pe lista de smartphone-uri pentru a fi echipat cu așa ceva.

Chipset-ul Snapdragon 835 este fabricat de Samsung, folosind cele mai noi tehnologii ale sale – 10nm FinFET.

Propriul Exynos 8895 SoC, este încă așteptat să fie anunțat în mod oficial de Samsung, și va debuta cu Galaxy S8 și Galaxy S8 Edge.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...