Serviciul de știri UPDAY pe televizoarele Samsung QLED

1684

Cel mai mare serviciu de știri din Europa, cu prezență în mai multe țări europene, UPDAY este preinstalat pe televizoarele Samsung QLED din 2018. De acum încolo, știrile vor ajunge în casele oamenilor direct datorită echipei editoriale UPDAY, din minut în minut, 24 din 24 de ore, șapte zile pe săptămână.

Utilizatorii televizoarelor Samsung QLED din țări cum ar fi Spania, Italia, Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Olanda, Belgia, Franța și Polonia se pot bucura pe televizoarele lor QLED de serviciul UPDAY, creat și gestionat de Axel Springer. Acesta este un pas înainte în integrarea UPDAY în ecosistemul „Smart Home” după trecerea prin smartphone-uri, smartwatch-uri și frigidere inteligente.

La Samsung avem un angajament clar față de utilizatorii noștri și încercăm să le oferim o experiență completă cu toate serviciile și aplicațiile de care au nevoie. Prin încorporarea serviciului de știri UPDAY, puteți să fiți la curent cu știrile într-un mod simplu și confortabil prin intermediul televizorului„, a declarat Miguel Angel Ruiz, șef de conținut și servicii Samsung Spania. „Scopul nostru la UPDAY este de a menține utilizatorii la curent cu cele mai relevante știri, indiferent de locul unde aceștia sunt“, spune Rafael Gonzalez Palencia, director de UPDAY pentru SAMSUNG în Spania.

În martie 2016, UPDAY a fost lansat în premieră în Germania, Franța, Regatul Unit și Polonia, a fost preinstalat pe modelele Samsung Galaxy S7 / S7 Edge și Galaxy S8. Acum funcționează în întreaga Europă și este, de asemenea, preinstalat în seria Galaxy A și seria Galaxy J, precum și în dispozitivele inteligente Samsung Family Hub și ceasurile Samsung Gear S.

UPDAY este cel mai mare serviciu de știri din Europa, cu prezență în șaisprezece țări europene și peste 20 de milioane de utilizatori în fiecare lună. Este rezultatul alianței dintre Axel Springer și Samsung în dezvoltarea unui format digital de informații destinat utilizatorilor europeni.

Soluția Ambient Mode este una dintre principalele inovații propuse de televizoarele QLED Samsung în 2018. Modul Ambient oferă informații utile pe tot parcursul zilei – chiar și atunci când utilizatorii nu urmăresc în mod activ filme și programe de televiziune. Poate să redea muzică, să afișeze titluri de știri, rapoarte de trafic și actualizări meteorologice și acum și cele mai recente știri cu serviciul UPDAY.

Pentru televizoarele montate pe perete, modul Ambient poate imita modelul de pe peretele din spatele televizorului pentru a crea un efect vizual uimitor în care televizorul se contopește fără probleme cu peretele. Dacă aveți în spatele televizorului un perete de cărămidă, de exemplu, televizorul va afișa același model. Televizoarele QLED 2018 pot funcționa în modul Ambient 24 de ore pe zi fără probleme iar știrile de la serviciul UPDAY vor veni în flux neîntrerupt.

SURSĂSamsung News