Va fi Galaxy S9 prezentat oficial la MWC Barcelona 2018?

1412

Samsung Galaxy S9 este așteptat cu brațele deschise de foarte mulți fani și utilizatori de Samsung Galaxy. În primul rând toți aceștea sperau să descopere cât mai repede noua vedetă a lui Samsung la Consumer Electronics Show din Las Vegas, în ianuarie 2018.

Samsung nu a prezentat Galaxy S8 și Galaxy S8+ la MWC Barcelona la începutul acestui an. A organizat un eveniment de lansare separat pentru aceste telefoane emblematice la New York, pe 29 martie. Multă lume a crezut că Samsung va proceda la fel și va organiza tot cu un eveniment separat și pentru Galaxy S9.

Potrivit unei surse din țara de baștină a lui Samsung, Coreea de Sud, gigantul high-tech a decis să amâne anunțul noului smartphone până la sfârșitul lunii februarie 2018 la MWC Barcelona!

Amintiți-vă, acum câteva luni am fost surprinși când a fost estimată și mult vehiculată de presă, ca dată a prezentării lui Galaxy S9 luna ianuarie. Explicația pentru lansarea în luna ianuarie era ca telefonul să poată concura cât mai repede posibil cu Apple iPhone X. Alte surse au lansat informații că producția va începe în decembrie 2017 pentru a fi posibilă prezentarea în ianuarie. CES 2018 din Las Vegas a fost menționat de mai multe ori pentru acest eveniment de prezentare a lui Galaxy S8.

Cu toate acestea, Samsung nu a confirmat nimic până în prezent, nici despre CES 2018 nici despre MWC Barcelona.

MWC Barcelona a debutat în 1987. În 2018 vor fi 108.000 de participanți din peste 208 de țări, cu o creștere de 7% față de 2017. Peste 2.300 de companii din 73 de țări care vor expune pe o suprafață de aproximativ 115.000 metri pătrați, spațiu net de expoziție. Mai mult de 400 de operatori de telefonie mobilă vor fi prezenți.

Conform informațiilor SamMobile, Galaxy S9 ar putea fi prezentat în cele din urmă la Mobile World Congress –MWC Barcelona 2018 între 26 februarie și 1 martie. Prin urmare, am putea vedea cel mai devreme acest smartphone la sfârșitul lunii februarie al anului viitor. O prezentare la sfârșitul lunii februarie ar presupune lansarea pe piață pentru vânzare pe la mijlocul lunii martie. În comparație cu anul trecut cu Galaxy S8, Samsung își schimbă puțin planurile.

O posibilă explicație de ce nu se grăbește Samsung, ar fi cifrele excelente înregistrate cu vânzările lui Galaxy S8, considerat de majoritatea sondajelor de opinie drept cel mai mai bun smartphone al anului 2017. Chiar dacă Apple a lansat iPhone X, Galaxy S8 se dovedește o nucă foarte tare pentru telefonul firmei americane. Sigur Samsung vrea să profite la maxim de acest lucru.

Pentru moment, Samsung nu a comunicat încă oficial nimic despre Galaxy S9, nici o dată de prezentare oficială nu a fost încă înaintată. Vă reamintim că MWC Barcelona este una dintre cele mai mari manifestări comerciale din industria de telefonie mobilă. În fiecare an este o oportunitate pentru branduri să-și prezinte cele mai recente modele în presă și în lume. Este posibil ca Samsung să țină seama de acest lucru și să vedem cele două viitoare vedete la sfârșitul lunii februarie în Spania.