Acasă Stiri Samsung se așteaptă să vândă mai mult de 11 milioane de Galaxy...

Samsung se așteaptă să vândă mai mult de 11 milioane de Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 este prima noutate a lui Samsung din gama phablet în ultimii doi ani, a mai fost lansat anul trecut unul – Galaxy Note 7, dar știm cu toții ce sa întâmplat cu acesta în cele din urmă, acum Samsung se așteaptă să vândă peste 11 milioane de unități din Note 8.

Reacția inițială la lansarea phabletului a fost bună până acum și se pare că Note 8 din galaxie se va descurca bine pentru compania Samsung.

Samsung speră că va putea să se miște destul de bine cu vânzările noului telefon.

Într-un recent interviu acordat de D.J.Koh președintele diviziei mobile din cadrul Samsung Electronics, și publicat de ziarul sud-coreean The Korea Herald, când a fost întrebat despre obiectivul de vânzări al companiei pentru noul dispozitiv, d-nul Koh a spus că Samsung se așteaptă să vândă peste 11 milioane de unități.

Unii critici au afirmat că gigantul high-tech sud- coreean ar putea să renunțe la marca Note, deoarece nu a reușit să recâștige încrederea clienților. Dar, la evenimentul prezentării noului telefon din New York, șeful diviziei mobile Samsung, Koh Dong-jin, care a fost implicat direct în dezvoltarea gamei Note încă de la început, a exclus această variantă, reînnoind angajamentul față de gama Note.

Am fost frecvent întrebat despre posibilitatea abandonării gamei Note. Dar nu putem renunța la un brand care a fost cultivat de ani de zile și are foarte mulți clienți fideli„, a spus Koh Dong-jin.

Unii dintre rivalii noștri erau inițial sceptici în ceea ce privește conceptul de ecran mai mare, dar acum ne copiază modele de phablet. Vom continua să dezvoltăm acest segment” a continuat d-nul Koh.

Galaxy Note 5 a fost ultimul telefon nou din Gama Note de la Samsung. A funcționat în mod rezonabil, chiar dacă mulți proprietari de Galaxy Note 4 au decis să nu treacă la Galaxy Note 5 din cauza unor factori de multe ori subiectivi.

Galaxy Note 5 nu a fost lansat niciodată în Europa. În această regiune a fost comercializat exclusiv Samsung Galaxy S6 Edge +. Explicația din acea perioadă, bazată pe studii de piață, a fost că utilizatorii din Europa au perceput în principal telefoanele cu ecran mare (phablet) ca fiind orientate către divertisment și nu spre productivitate!

Galaxy Note 5 a fost vândut în peste 11 milioane de unități.

Compania Samsung conform declarațiilor președintelui Koh vrea să vândă și mai multe unități din Galaxy S8. Samsung intenționează să depășească cifra de 48 de milioane de unități Galaxy S8 vândute. Tot d-nul Koh a afirmat că telefonul Galaxy S8 a fost vândut până acum cu aproximativ 15% mai mult decât predecesorul său Samsung Galaxy S7.

Samsung a început să facă precomenzi pentru Galaxy Note 8 pe principalele piețe cheie începând cu 24 august. Telefonul va fi lansat la vânzare pe 15 septembrie.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...