Vânzările de Galaxy Note 7 din India vor fi reluate înainte de Diwali

1176

Galaxy Note 7 trebuia să fie lansat în India pe 2 Septembrie dar nu a mai fost lansat în această țara după ce Samsung a confirmat defectarea bateriei, urmând să suspende vânzările la nivel global.

Celor care au pre-comandat Note 7 li s-a transmis faptul că livrarea comenzii lor va întârzia. Comenzile de Note 7 din India sunt în așteptare urmând ca Samsung să confirme când acestea vor fi relansate.

Un raport recent arată că relansarea va avea loc în țara pe 7 Octombrie, prioritare fiind reluarea vânzărilor până la festivalul Diwali.

Mashable India raportează că Samsung va relua vanzările de Galaxy Note 7 în India, înainte de festivalul Diwali. Este normal să se vadă un vârf semnificativ la vânzări în jurul acestui festival.

Diwali este cunoscut și ca Festivalul Luminilor, este un festival important în hinduism, sikhism și jainism, care are loc în octombrie – noiembrie și durează cinci zile. Diwali este o sărbătoare oficială în India, Guyana, Trinidad-Tobago, Malaezia, Nepal, Singapore, Sri Lanka și Fiji. Diwali înseamnă „șir de lămpi” în sanscrită. În timpul festivalului se aprind candele, simbolizând triumful binelui asupra răului, iar participanții poartă haine noi și își oferă unii altora dulciuri și gustări.

Sărbătoarea Diwali va fi celebrată pe data de 30 octombrie în acest an, astfel dacă acest  raport este corect, clienții vor putea intra în posesia flagshipurilor Note 7 spre sfârșitul lunii următoare.