Vânzările la Samsung Galaxy Note 7 reluate și în Dubai

1359

Samsung Electronics a reluat vânzările de Galaxy Note 7 în Corea de Sud cu câteva zile în urmă și va face același lucru și în alte piețe din întreaga lume, în săptămânile următoare.

Compania și-a reluat acum vanzarile Galaxy Note 7 în Dubai. Dubai a fost prima piață unde a fost lansat Note 7, chiar înainte de lansarea oficială.

La Dubai vânzările au fost reluate în prima zi a GITEX („Gulf Information Technology Exhibition”), expoziție și târg în domeniul tehnologiei informației.

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite (UAE) după numărul populației. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim. Conform unei statistici, 80% din populație este din străinătate (în special din India, Pakistan), Dubai fiind orașul cu (procentual) cei mai mulți locuitori străini.

Este al 3-lea cel mai mare targ IT din lume si cel mai mediatizat târg din Orientul Mijlociu, Africa și Asia, cu peste 400 de antreprenori, 250 de investitori și mentori din peste 52 de țări. Vânzările de produse electronice cu  această ocazie au atins întodeauna maximul.

Clienții care cumpără acum un Note 7, în emirate vor primi cadou un încărcător wireless și un card microSD de 128GB.

oferta-galaxy-note-7-dubai

SURSĂSamMobile