Acasă Stiri Vânzările de Galaxy S9 nu au mai fost atât de scăzute de...

Vânzările de Galaxy S9 nu au mai fost atât de scăzute de la Galaxy S3

Samsung Galaxy S9 este nava amiral a companiei Samsung Electronics care a avut cele mai puține vânzări începând cu anul 2012 de la lansarea lui Galaxy S3.

Dacă vânzările smartphone-ului Galaxy S9 continuă în același ritm această observație va fi o concluzie definitivă, iar Galaxy S9 va ajunge la 30 de milioane de exemplare vândute în acest an, atât cât a vândut și Galaxy S3.

Este de așteptat ca Samsung Galaxy S9 să atingă cele mai mici cifre de vânzări de la Samsung Galaxy S3 cu doar 30 de milioane de unități în acest an“, a declarat analistul Lee Seung-woo, companiei Eugene Investment and Securities.

Potrivit unui studiu al firmei de cercetare de piață Counterpoint Market, Samsung Galaxy S9 și S9+ au fost cele mai vândute în aprilie 2018, poziționându-se înainte de smartphone-uri iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Samsung este departe de a avea probleme în acest moment, dar există riscul să obțină un rezultat dezamăgitor în anul 2018 în comparație cu ceea ce ne-a obișnuit.

Ca urmare a acestui regres a lui Galaxy S9 în comparație cu predecesorii săi, diferiți analiști de la mai multe instituții financiare cum ar fi: DB Investment Investment, eBest Investment Securities, Eugene Investment and Securities si KTB Investment and Securities cred ca profitul Samsung va scădea în al doilea trimestru al acestui an din cauza vânzărilor mai slabe ale celor două Galaxy S9.

Profitul este de așteptat să ajungă la aproximativ 11,8 miliarde de euro în această perioadă, comparativ cu 12,2 miliarde în prima jumătate a anului.

Analiștii au declarat că vânzările celor două smartphone-uri Galaxy sunt dezamăgitoare pentru mulți, dar acestea nu sunt singura cauză. Sectorul TV, de asemenea, nu este la înălțimea așteptărilor companiei Samsung, în perioada de început a anului 2018, cu un declin general în vânzări.

Cu toate acestea, se așteaptă ca afacerile cu semiconductori ale companiei Samsung să continue să funcționeze foarte bine, având în vedere creșterea prețurilor la DRAM la nivel global.

DRAM – Dynamic Random Access Memory este un tip de memorie cu acces aleator care stochează fiecare bit de date într-un condensator separat, într-un circuit integrat. Prima memorie DRAM a fost introdusă în 1969 de către Advanced Memory System Inc. din Sunnyvale, California.

Galaxy S9 și S9+ nu diferă drastic de predecesorii lor fie în design, fie în caracteristici. În ciuda lipsei de inovații semnificative, seria Galaxy S9 s-a descurcat bine pe piață după lansare. Succesorul lor ar trebui să fie mai inovator. Galaxy S10 este așteptat cu un ecran cu adevărat fără chenar, cu difuzor încorporat, un senzor foto triplu și un cititor de amprentă sub ecran.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....