Acasă Stiri Vânzările de Galaxy S9 nu au mai fost atât de scăzute de...

Vânzările de Galaxy S9 nu au mai fost atât de scăzute de la Galaxy S3

Samsung Galaxy S9 este nava amiral a companiei Samsung Electronics care a avut cele mai puține vânzări începând cu anul 2012 de la lansarea lui Galaxy S3.

Dacă vânzările smartphone-ului Galaxy S9 continuă în același ritm această observație va fi o concluzie definitivă, iar Galaxy S9 va ajunge la 30 de milioane de exemplare vândute în acest an, atât cât a vândut și Galaxy S3.

Este de așteptat ca Samsung Galaxy S9 să atingă cele mai mici cifre de vânzări de la Samsung Galaxy S3 cu doar 30 de milioane de unități în acest an“, a declarat analistul Lee Seung-woo, companiei Eugene Investment and Securities.

Potrivit unui studiu al firmei de cercetare de piață Counterpoint Market, Samsung Galaxy S9 și S9+ au fost cele mai vândute în aprilie 2018, poziționându-se înainte de smartphone-uri iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Samsung este departe de a avea probleme în acest moment, dar există riscul să obțină un rezultat dezamăgitor în anul 2018 în comparație cu ceea ce ne-a obișnuit.

Ca urmare a acestui regres a lui Galaxy S9 în comparație cu predecesorii săi, diferiți analiști de la mai multe instituții financiare cum ar fi: DB Investment Investment, eBest Investment Securities, Eugene Investment and Securities si KTB Investment and Securities cred ca profitul Samsung va scădea în al doilea trimestru al acestui an din cauza vânzărilor mai slabe ale celor două Galaxy S9.

Profitul este de așteptat să ajungă la aproximativ 11,8 miliarde de euro în această perioadă, comparativ cu 12,2 miliarde în prima jumătate a anului.

Analiștii au declarat că vânzările celor două smartphone-uri Galaxy sunt dezamăgitoare pentru mulți, dar acestea nu sunt singura cauză. Sectorul TV, de asemenea, nu este la înălțimea așteptărilor companiei Samsung, în perioada de început a anului 2018, cu un declin general în vânzări.

Cu toate acestea, se așteaptă ca afacerile cu semiconductori ale companiei Samsung să continue să funcționeze foarte bine, având în vedere creșterea prețurilor la DRAM la nivel global.

DRAM – Dynamic Random Access Memory este un tip de memorie cu acces aleator care stochează fiecare bit de date într-un condensator separat, într-un circuit integrat. Prima memorie DRAM a fost introdusă în 1969 de către Advanced Memory System Inc. din Sunnyvale, California.

Galaxy S9 și S9+ nu diferă drastic de predecesorii lor fie în design, fie în caracteristici. În ciuda lipsei de inovații semnificative, seria Galaxy S9 s-a descurcat bine pe piață după lansare. Succesorul lor ar trebui să fie mai inovator. Galaxy S10 este așteptat cu un ecran cu adevărat fără chenar, cu difuzor încorporat, un senzor foto triplu și un cititor de amprentă sub ecran.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...