Acasă Stiri Samsung a început vânzările lui Galaxy Note 7 FE renovat

Samsung a început vânzările lui Galaxy Note 7 FE renovat

Conform presei din Corea de Sud, The Investor, din 7 iulie Samsung a început vânzările lui Galaxy Note 7 FE renovat, a cărei producție a fost suspendată anul trecut din cauza problemelor legate de baterii.

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a reînviat Galaxy Note 7, vânzând acum o versiune mai ieftină, Galaxy Note 7 FE, renovată, în Corea de Sud.

Vânzările lui Galaxy Note 7 Fan Edition, care are toate caracteristicile lui Galaxy Note 7, vor începe la un preț stabilit la 699.600 won (echivalentul a 610 dolari SUA), ceea ce reprezintă cu aproximativ 30% mai ieftin decât atunci când telefonul a fost lansat anul trecut.

Luând în considerare problema bateriei, Galaxy Note 7 FE vine cu o capacitate a bateriei de 3.200 mAh, care este mai mică decât cea inițială de 3.500 mAh ce a fost la început pe Galaxy Note 7.

Samsung a alocat 400.000 de unități ale acestui smartphone pentru vânzare în Corea de Sud prin intermediul celor trei mari operatori de telefonie mobilă din țară.

Galaxy Note 7 Fan Edition are un display QHD Super AMOLED de 5,7 inch, un procesor Exynos 8890, memorie RAM de 4 GB, memorie internă de 64 GB și slot pentru card microSD.

Note 7 FE vine de asemenea cu caracteristici importante care au echipat și originalul Note 7, cu software-ul actualizat, cu funcționalitate S Pen, dar cu o limitare a asistentului personal inteligent Bixby, asistent care a fost introdus pentru prima dată pe Samsung Galaxy S8 și S8+ lansate la începutul acestui an.

Nu include funcția de recunoaștere vocală a asistentului digital, dar utilizatorii pot folosi Bixby Home și Bixby Reminder.

Bixby Reminder, vă reamintește de ceva ce puteți uita. Când mergeți ca să cumpărați ceva, spuneți lui Bixby: „Amintește-mi să cumpăr ouă când sunt la supermarket.” Și vi se va aminti când ajungeți acolo. Îi puteți solicita să întrerupă un videoclip pe care îl vizionați pe telefon, și vă va aminti mai târziu de unde ați oprit vizionarea.

Telefonul are, de asemenea, o cameră primară de 12 MP cu focalizare automată și înregistrare video 4K. Există o cameră de 5 MP orientată spre față, un scaner pentru iris și un cititor de amprentă. Android 7.0 Nougat este preinstalat, iar opțiunile de conectivitate includ LTE, GPS, a / b / g / n / ac dual-band, Bluetooth 4.2, NFC, un port USB de tip C și un jack de 3,5 mm.

Compania a declarat că, spre deosebire de originalul Galaxy Note 7, noul dispozitiv poate fi transportat la bordul unei aeronave fără restricții, bateria fiind supusă unor verificări și teste extrem de amănunțite pentru a evita orice fel de probleme.

Samsung spune că nu a luat încă o decizie cu privire la vânzarea lui Galaxy Note 7 FE în alte țări. Compania a spus recent că nu intenționează să vândă aceste telefoane revigorate în Statele Unite.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...